Voordelen van private lease van een boot 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Voordelen van private lease van een boot

Droom je van het water? Zou je graag zo vaak mogelijk varen op een eigen bootje? Dan is het private leasen van een boot echt iets voor jou! In dit artikel leggen we uit waarom, en van welke voordelen daarbij horen. 

Het is weer lente en het straks willen waterliefhebbers maar één ding: lekker varen en met een eigen bootje het water op. Dat kan door zelf een bootje te kopen of door er een te huren. Maar, er is ook nog een derde optie; en dat is de private lease van een boot.

Private lease van een boot

Private leasing wordt steeds populairder in Nederland. En tegenwoordig kan je ook boten leasen. Dat is voor liefhebbers van varen erg prettig, want bij het leasen komen verschillende voordelen kijken. Hieronder zetten we de grootste voordelen van private lease van een boot voor je op een rij.

Voordelen van private lease van een boot 16

1. Geen hoge aanschafkosten

Een van de grootste nadelen van het kopen van een boot is de prijs. Bijna alle (fatsoenlijke) boten zijn namelijk erg duur en kosten al gauw duizenden of zelfs tienduizenden euro's. De meeste mensen moeten daar maanden of zelfs jaren voor werken. Dus zomaar een boot kopen zit er voor veel mensen er niet in.

Bekijk ook:
Dit zijn de laatste virtual reality trends

Gelukkig is private leasen een prima alternatief. Met deze variant kan je beschikken over een eigen boot, zonder dat je enorme kosten moet maken. Bij private leasen neem je als het ware een abonnement op een boot, waarvoor je elke maand een vast bedrag moet betalen. Je kan een boot al leasen voor een paar honderd euro per maand, en dat is best te overzien. Zeker als je dat bedrag vergelijkt met het kopen van een nieuwe boot!

2. Geen lange contracten – elke keer een nieuwe boot

Een ander voordeel van een lease contract is het feit dat je relatief kort eraan vast zit. Na een paar jaar is je contract alweer voorbij en dan kan je bepalen hoe je verder gaat. Als je een opnieuw een boot wil leasen is een bijkomend voordeel dat je weer over een nieuwe boot kan beschikken. Zo kan je om de paar jaar in een nieuwe boot varen. En dan heb je dus nooit last van een verouderde boot.

Bekijk ook:
Creëer je eigen wellnesspa thuis met deze top gadgets

3. Zorgeloos varen

Nog een voordeel van het leasen van een boot is dat veel zaken voor je geregeld worden. Zo hoef je hier zelf geen zorgen over te maken en kan je meer genieten van het varen. Zo wordt het volgende vaak voor je geregeld:

  • Breng- en haalservice: De boot wordt bij aanvang van het vaarseizoen bij de gewenste locatie afgeleverd. Op het einde van het seizoen wordt de boot weer opgehaald en opgeborgen. Super handig, want dit kost je zelf dus geen moeite!
  • Winterstalling: De boot wordt tijdens de winter voor je opgeslagen.
  • Onderhoudsbeurt: In de winterstalling krijgt de boot een onderhoudsbeurt, zo blijft deze altijd in topconditie!

Zelf hoef je minder te regelen en daardoor kan je zorgeloos genieten van het varen.

Voordelen van private lease van een boot 17

Boot leasen bij Leaseboot

Wil jij nu ook graag een boot leasen? Dat kan bij Leaseboot. In de onderstaande video kom je meer te weten over dit bedrijf:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.