Lidl komt met opblaasbare boot voor een paar tientjes 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Lidl komt met opblaasbare boot voor een paar tientjes

We moesten even een storm doorstaan, maar de vooruitzichten met betrekking tot de zomer zijn weer gunstig. Het belooft wederom warm te worden, dus is een dagje op het water prima vertoeven. Lidl heeft om deze reden een opblaasbare boot, inclusief peddels,voor een prikkie te koop gezet. Met dit vaartuig ben je verzekerd van een lekker dagje varen als de temperaturen op gaan lopen.

Opblaasbare boot

Deze opblaasbare boot doet niet onder voor andere kwalitatief goede boten. De lange legger-bodemconstructie zorgt voor een prettig zitcomfort en een prima stabiliteit tijdens het varen. Je beweegt jezelf voort met de bijgeleverde aluminium peddels, die simpelweg in- en uit te klappen zijn door middel van een kliksysteem. De bladen zijn extra versterkt, zodat je ook met een tegenstroming prima vooruit komt.

De boot is geschikt voor 3 volwassenen (of 260 kg) en is handig in gebruik. Als alle lucht eruit is geperst dan is de boot handig in een plunjezak in te pakken en gemakkelijk mee te nemen. Er wordt ook een spatwaterdichte zak bijgeleverd waar je spullen in kan opbergen die niet tegen water kunnen, zoals een smartphone of magazines. Er zit ook een reparatiesetje bij de set inbegrepen, want je weet maar nooit.

opblaasbare boot accessoires

Te koop in de webshop van Lidl

Als de boot volledig is opgeblazen dan meet hij 272 x 130 x 56, dat is lengte, breedte, hoogte. De bijgeleverde peddels zijn 155 cm lang. De boot is makkelijk in- en uit het water te trekken door een handige greep aan de voorkant van het vaartuig. Er zit ook een veiligheidskoord bij die je eventueel kunt gebruiken om de boot vast te leggen als je op een strandje gaat zwemmen.

Er zitten drie luchtkamers in de boot, en een extra groot ventiel waarmee je de boot snel leeg kan laten lopen. Hij is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, en is bestendig tegen zout water, olie, ozon en kou. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want deze boot is nu met 16% korting te koop voor slechts €49,99. Wees er snel bij, want dit soort artikelen zijn met het warme weer snel uitverkocht. Je kunt deze opblaasbare boot bestellen in de webshop van Lidl.

Geen zin om te varen? De kinderen zullen een opblaasbaar springkussen met zwembad ook geweldig vinden.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.