Elektrisch skateboard
Saved Read later
Deel dit bericht

Razendsnel het voorjaar in met een ultramodern elektrisch skateboard

De lente is weer aangebroken, dus kunnen we massaal naar buiten om ons te vermaken in de buitenlucht. Een potje voetbal, een balletje trappen, of een heerlijke wandeltocht behoort tot de mogelijkheden. Een leuk alternatief voor deze bezigheden is een elektrisch skateboard, en wij hebben een exemplaar gevonden dat van alle gemakken is voorzien. Ultieme vrijheid ervaren was nog nooit zo dichtbij.

Elektrisch skateboard met afstandsbediening

Het elektrische skateboard van Cool&Fun is een prima manier om jezelf te vermaken in de buitenlucht, want deze ultramoderne schaatsplank op wielen zorgt ervoor dat je jezelf met de wind in je haren van A naar B verplaatst. Dit skateboard is voorzien van hypermoderne technologie, zodat je zonder voetbewegingen kunt voortbewegen, en dat is allemaal mogelijk te maken vanuit de losse pols.
Je kunt je eigen snelheid bepalen, dus je kunt ervoor kiezen om lekker te cruisen, of even snel een boodschap te doen terwijl je onderweg in alle rust geniet van de omgeving, want dit elektrisch skateboard geeft zo goed als geen geluid. Met een vernuftige 150W in-wheel elektrische aandrijving kun je snelheden tot wel 15 km/u halen, en is het afhankelijk van gewicht en andere omstandigheden (heuvelachtige weg, staat van de weg) mogelijk om op een volle accu tot 15 kilometer te rijden.
elektrisch skateboard gadgets

Vernuftige en moderne snufjes

De afstandsbediening is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt het elektrisch skateboard er aan- en uit mee zetten, en je kunt met een druk op de knop de snelheid regelen. Je kunt ook in een oogopslag zien hoeveel batterij je nog over hebt, zodat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Als de lentezon heerlijk schijnt, zet je simpelweg het skateboard op de grond, je gaat erop staan, en met een druk op de knop ben je onderweg, zo simpel is het.
Het elektrisch skateboard is zeer licht van gewicht, want hij weegt maar 3,8 kilo. Als je onderweg even pauze gaat houden op een terrasje dan kun je het apparaat binnen 1,5 uur volledig opladen, waarna je weer 15 kilometer kunt rijden. Om de prijs hoef je het niet te laten, voor €199 heb je een elektrisch skateboard al in huis, en kun je meteen ervaren hoe de ultieme vrijheid voelt. Je kunt hem bestellen op de website van Geeektech. Have fun!
elektrisch skateboard afstandsbediening
elektrisch skateboard gadgets geektech

Meer info

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.