Dit zijn de nuttigste accessoires voor je telefoon, tablet en laptop 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de nuttigste accessoires voor je telefoon, tablet en laptop

Tegenwoordig is iedereen wel de eigenaar van een telefoon, tablet of laptop. Deze gadgets zijn vandaag de dag echt onmisbaar, maar wist je dat je sommige accessoires voor deze technische snufjes eigenlijk ook in huis hoort te hebben? Lees snel verder, want in dit artikel delen we de nuttigste accessoires voor je telefoon, tablet en laptop, waar je nog veel plezier van kan hebben!

Hoesjes / screenprotectors

De telefoons, tablets en laptops kan je niet bepaald goedkoop noemen en daarom is het wel zo handig als je deze producten zo goed mogelijk beschermd. Een ongelukje schuilt immers in een klein hoekje en het zou toch zonde zijn als je daardoor een duur product onnodig moet vervangen.

Je telefoon kan je het beste beschermen met een hoesje en screenprotector, zo weet je zeker dat deze bestand is tegen de meeste kleine ongelukjes. We raden je ook aan om een hoesje te gebruiken voor een tablet en laptop. Zeker als je bijvoorbeeld de eigenaar bent van een kostbare laptop van Apple, dan kan je maar beter een MacBook hoesje kopen.

Hoesje

Powerbank

Een telefoon met een bijna lege accu is een ware nachtmerrie voor veel mensen die lang en nog laat op pad zijn, maar gelukkig is dat op een simpele manier te voorkomen. Je kan natuurlijk een oplader meenemen en hopen dat je ergens een stopcontact gebruiken, maar het is nog makkelijker als je een powerbank meeneemt. Dit is een soort externe batterij waarmee je de telefoon overal kan opladen. Met een powerbank wordt de kans op een lege accu dus een stuk kleiner. Al moet je niet vergeten om de powerbank op te laden!

Bekijk ook:
Slimme technologie voor dierenliefhebbers: top gadgets die elk huisdier verdient

Powerbank

Tablethouder

Elke tableteigenaar kent het volgende probleem wel; soms wil je dat je tablet rechtop staat, zonder dat je deze vast hoeft te houden. Een tablet is namelijk bijna alleen goed te gebruiken als je deze vasthebt, maar dat is niet altijd even handig. Als oplossing daarvoor hebben knappe koppen een tablethouder ontwikkeld. En zo wordt een tablet toch een stuk makkelijker in de omgang.

Tablethouders komen er in verschillende soorten en maten. Zo heb je een standaard tafel tablethouder, maar ook een voor aan de wand of voor in de auto. Zo kan je precies een tablethouder uitzoeken die goed bij je wensen past.

Extra tip: er bestaan ook telefoonhouders, dus als je dit probleem ervaart met je telefoon kan je hier ook eens naar kijken!

Toetsenbord tablet

Tablet toetsenborden

Het is ook prettig als je wat werk kan doen op je tablet, maar hele lappen tekst typen op een scherm is voor weinig mensen te doen. Een toetsenbord typt toch net even wat fijner en daarom is een tablet toetsenbord ook echt een aanrader. Die toetsenborden vind je regelmatig samen met een hoesje voor de tablet en zo heb je dus een accessoire in huis dat multifunctioneel is!

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 beste elektrische steps van 2024

Dit zijn de nuttigste accessoires voor je telefoon, tablet en laptop 14

Schoonmaakspullen voor je gadgets

Een telefoon, tablet of laptop wordt regelmatig gebruikt en daarom zullen ze niet altijd schoon blijven. Eens in de zoveel tijd is het daarom verstandig om je gadgets even op te frissen en dat kan je het beste doen door de juiste schoonmaakspullen hiervoor te gebruiken. Als je dit op de verkeerde manier doet, kan het wel eens kleine beschadigingen – zoals krasjes – opleveren, en dat wil je toch liever voorkomen. Haal hiervoor dus de juiste spullen in huis!

Schoonmaakmiddel

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.