6 nieuwe gadgets op de CES 2020 12
Saved Read later
Deel dit bericht

6 nieuwe gadgets op de CES 2020

De CES 2020 te Las Vegas staat vol in het teken van nieuwe gadgets. Natuurlijk hebben wij van Trending er een paar voor je uitgelicht. Handig, grappig, geniaal we kwamen van alles tegen maar deze 6 sprongen er echt uit. De 6 meest opvallende gadgets van CES 2020 zijn volgens ons de:

Helm Electrostatic True Wireless earbuds

Elektrostatische hoofdtelefoons gebruiken dezelfde statische lading die je zo irriteert wanneer je een deurklink vastpakt en een schok krijgt. Ze gebruiken het alleen om een zeer dun membraan te verplaatsen en geluid te maken. Elke audiofiel zal je vertellen dat elektrostatische hoofdtelefoons over het algemeen beter zijn dan traditionele hoofdtelefoons met magneetaandrijving, maar ze vereisen veel kracht en zijn moeilijk in kleine behuizingen te persen.

Op de een of andere manier zijn de goochelaars bij Helm erin geslaagd om deze geavanceerde audiotechnologie zo klein te krijgen dat de elektrostatische stuurprogramma's voor het eerst in draadloze earplugs paste. Ze zijn klein maar het geluid is groots!

Vayyar's camera-less home monitoring system

Vayyar's home monitoring systeem slaat het gebruik van een camera over en gebruikt radio golven om je huis in de gaten te houden. Als je zorgen hebt over de privacy maar toch een home security systeem wil om alles in de gaten te houden is Vayyar een ideale oplossing. Data opslag gaat in de cloud maar Vayyar maakt geen video's of foto's. De risico's met betrekking tot data lekken worden zo een stuk kleiner. Wil je nog meer privacy kun je er ook voor kiezen zelf de data ergens op te slaan in plaats van gebruik te maken van cloud opslag.

Bekijk ook:
Virtual reality trends: Drie top VR-brillen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Coway's Bidetmega 400

Coway staat er om bekend luchtverfrissers te maken die er uit zien als gigantische iPod Shuffles, maar vorig jaar op CES kwamen er bidets voor de toiletpot bij. Nu zien we de Bidetmega 400 de opvolger van de Bidetmega 200. Er is een verbeterde was functie, een nachtlampje en een afstandbediening. De afstandsbediening heeft ook Braille zodat ook personen met een visuele beperking gemakkelijk gebruik kunnen maken van de Bidetmega 400.

AO Atmos personal air filter mask

De meeste van ons die wel eens blootgesteld worden aan vervuilde lucht (beroepsmatig) kennen de lichtgewicht 3M 95 gezichtsmaskers vast wel. Een in Portand Oregon gevestigt bedrijfje genaamd AO heeft iets gemaakt waarvan ze denken dat het een betere oplossing is. Een plastic masker genaamd Atmos. Het masker zit over je neus en mond. Door middel van ventilatoren, luchtfilters en druksensoren reinigt het de lucht die je inademt. De Atmos werkt samen met een app die je een waarschuwing geeft mocht de luchtkwaliteit veranderen.

Het masker is wel wat duurder dan de 3M, het kost rond de 300 euro zodra het in juli van dit jaar op de markt komt. De filters moeten ook om de zoveel tijd vervangen worden wat de kosten nog iets hoger maakt. Je ziet er voor die prijs natuurlijk wel gelijk uit als een cyberpunk karakter. Of het masker een hit gaat worden onder de bedrijven in Nederland daar zijn we niet zo zeker van maar opvallend is deze gadget in ieder geval wel.

Bekijk ook:
Slimme technologie voor dierenliefhebbers: top gadgets die elk huisdier verdient

ST37's autonome sports camera

De ST37's is een franse scheidsrechterscamera. Door constant 15 punten op het lichaam van de spelers in de gaten te houden kan de camera scheidsrechterbeslissingen nemen zonder bevooroordeeld te zijn. Elke camera neemt autonome beslissingen en in combinatie met meerdere aan elkaar gelinkte camera's is het mogelijk het hele speelveld in de gaten te houden.

Voor een tennis wedstrijd zijn er vijf nodig, voor basketbal 12 en voor een voetbalwedstrijd 20. De camera's kosten 6.500 euro en daarbij komt nog een maandelijkse bijdrage. Ook voor schermen, paardrijden en kayaking is de ST37 geschikt. De snelle beslissingen die de camera maakt zullen waarschijnlijk ook helpen het spel vlotter te houden dan momenteel vaak het geval is bij menselijke scheidsrechters.

MamaRoo's moving Sleep Bassinet

Sinds de bewegende stoel welke zo een tien jaar geleden uitkwam is er nu ook het MamaRoo's bewegende wiegje. De wieg beweegt in vijf verschillende standen en is in te stellen met een app. Volledig veilig voor de baby en ideaal om de ouders even wat rust te geven. Naast beweging zit er ook white noise geluid in de wieg om de baby extra rustig te laten worden. De prijs voor nog geen 300 euro is als je het ons vraagt super goedkoop, een aanwinst voor iedereen met een baby!

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.