Wat zijn de mogelijkheden van tv beugels? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat zijn de mogelijkheden van tv beugels?

Wil je ruimte besparen in je woning? Dan is een beugel voor je televisie een perfecte oplossing. Dankzij een tv beugel is het namelijk niet meer nodig om een groot meubel voor je televisie in de kamer neer te zetten.. De tv aan de muur staat een stuk strakker en past helemaal bij de interieurtrends van nu. Daarnaast zorgt een tv beugel vaak voor extra luxe, omdat sommige tv beugels in verschillende richtingen te draaien zijn. De tv beugels zijn inmiddels al zo sterk ontwikkeld dat je een enorme keuze hebt en er daarom absoluut een gaat vinden die past bij jouw woonwensen.

Dit kun je allemaal met een tv beugel

Tv’s en dan met name flatscreens hoeven tegenwoordig echt niet meer verstopt te worden en horen er juist bij in het interieur. Verschillende merken, zoals DQ TV en Vogel's, hebben daarom geweldige, stevige tv beugels op de markt gebracht die ervoor zorgen dat jouw tv een echte eyecatcher wordt. Tv beugels hebben verschillende functies en de mogelijkheden zijn afhankelijk van het type muurbeugel. Heb je bijvoorbeeld een grote televisie en wil je die het liefst stevig, maar wel zo plat mogelijk aan de muur bevestigen? Kies dan voor een platte, vaste muurbeugel. Staat jouw bank niet helemaal in de ideale positie om tv te kijken? Dan kun je dit probleem oplossen door de tv aan een flexibele muurbeugel te monteren. De flexibele muurbeugels maken het mogelijk om de televisie diverse kanten op te laten draaien. Let wel op: er zijn muurbeugels die alleen draaibaar zijn, maar er bestaan ook varianten die behalve draaibaar ook kantelbaar zijn.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Zo stevig mogelijk en ver van de muur

Zoek je een super stevige beugel en wil je graag dat je tv een stukje van de muur afstaat? Kies dan voor een extra lange beugel. Deze beugels zijn ontzettend stevig en daardoor zijn de beugels ook in staat om de tv een stuk van de muur af te laten staan. Hiermee creëer je weer een ander effect dan wanneer je het scherm dichtbij de muur houdt. Deze muurbeugel past bijvoorbeeld heel mooi in combinatie met de tv backwall trend. Bij deze trend krijgt de achtergrond achter de tv een contrasterende kleur met de rest van de kamer. Een ‘zwevende' tv dus met daarachter een muur die extra opvalt. Een leuke optie om eens te overwegen.

Ook voor jouw tv een geschikte beugel

Leuk zo'n tv beugel, maar is jouw tv daar eigenlijk wel aan te bevestigen? Wanneer je twijfelt of een tv beugel wel geschikt is voor jouw tv, dan kun je gebruik maken van de filters om de juiste beugel te vinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te zoeken op Sony tv's, een tv van LG of een televisie van Samsung. Wanneer je het merk gevonden hebt, hoef je er alleen maar op te klikken en je ziet vervolgens direct welk opties er allemaal zijn. Er zijn tv beugels in verschillende soorten en maten dus er is altijd een geschikte voor bij jou thuis.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.