Thor: love and thunder
Saved Read later
Deel dit bericht

BREAKING: Eerste full-trailer van Marvel-film Thor: Love and Thunder

We hoeven niet lang meer te wachten op de volgende Marvel-film waarin dondergod Thor (Chris Hemsworth) centraal staat. Marvel had al eerder een teaser-trailer van de film uitgebracht, maar nu is het tijd voor het echte werk. In dit artikel lees je alles over Thor: Love and Thunder, én we hebben de volledige trailer er meteen bij geplaatst.

Thor: Love and Thunder

Marvel Studios released wederom een mythische parel met de vierde film over de Noorse dondergod Thor. In Thor: Love and Thunder zien we de God van de Donder terug op het witte doek. In het verhaal vervolgt hij zijn reis naar innerlijke vrede, maar dat wordt hem niet lang gegund. Zijn zoektocht wordt bruut onderbroken door Gorr de Godenslachter, een galactische moordenaar de alle goden wil uitroeien.

Thor neemt deze dreiging erg serieus en roept de hulp in van koning Valkyrie, Korg, en zijn ex-vriendin Jane Foster. Zijn verbazing is echter groot als hij ziet dat Jane de magische hamer Mjolnir hanteert zoals de machtige Thor dat doet. Ze beginnen samen aan een kosmisch en spectaculair avontuur met de missie om Gorr de Godenslachter te stoppen, en het mysterie achter zijn wraak te ontrafelen.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Trailer en bioscoop

We krijgen in Thor: Love and Thunder hoogstwaarschijnlijk een eerste blik op Gorr de Godenslachter, (gespeeld door Christian Bale). In deze film krijgt Jane Foster (Natalie Portman) ook superkrachten, dus we hopen dat we haar in deze vierde Thor-film flink in actie mogen zien. Verder zien Valkyrie (Tessa Thompson) en uiteraard Thor (Chris hemsworth) schitteren in deze veelbelovende film.

De regie is in handen van Taika Waititi. Deze regisseur was ook verantwoordelijk voor het vorige deel Thor: Ragnarok uit 2017. We kunnen al snel smullen van deze kosmische Marvel-film, want hij komt op 6 juli 2022 in de Nederlandse bioscopen. Dus zet hem in je agenda, want het belooft weer een spektakel te worden. Tot die tijd kunnen we genieten van deze full-trailer die Marvel vandaag heeft uitgebracht.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.