Speculatie: Wie keren er terug in Wie is de Mol? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Speculatie: Wie keren er terug in Wie is de Mol?

In het jubileumseizoen van Wie is de Mol? krijgen tien oud-deelnemers een herkansing. Iets wat in de geschiedenis van Wie is de Mol? nog nooit eerder is voorgekomen. In Italië starten zij hun zoektocht naar de Mol. Wie de tien kandidaten zijn, probeert het spelprogramma dit keer geheim te houden. Want anders dan in de voorgaande edities blijven de kandidaten geheim tot het programma is begonnen. Dan resteert ons maar een ding; speculeren wie er mee doen. 

Spoiler-alert: niet verder lezen als je wilt dat de kandidaten een verrassing zijn. We weten natuurlijk niet zeker of deze kandidaten daadwerkelijk mee doen, maar we hebben een vermoeden dat we er sowieso een paar goed zullen hebben!

Welke bekende Nederlanders zullen terugkeren voor het jubileumseizoen? Wij hebben wel een vermoeden dat de kans groot is dat een paar van deze mensen in september weer op jacht gaan naar de mol:

NikkieTutorials

YouTube-fenomeen NikkieTutorials, Nikkie de Jager in het echt, is waarschijnlijk een van de kandidaten van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? De Jager was te zien in het negentiende seizoen in Colombia, maar stuurde toen bewust op een vertrek aan omdat ze – vanwege familieomstandigheden – zo snel mogelijk naar huis wilde. Een tragische reden voor vertrek, dus een herkansing voor Nikkie wordt haar in ieder geval gegund. Daarnaast lekte er eerder ook een foto uit van Nikkie met de regisseur van Wie is de Mol? En dat lijkt toch net iets te toevallig.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Ron Boszhard

Ron Boszhard moest het spel tijdens het achttiende seizoen als eerste verlaten. Hij kreeg in de tweede aflevering nog een herkansing, maar zijn medekandidaten gunde het hem niet genoeg en daarom mocht hij niet terugkeren. Misschien is driemaal scheepsrecht en krijgt Boszhard een wederom een nieuwe kans, dit keer in het jubileumseizoen van Wie is de Mol?

Ellie Lust

Ellie Lust is misschien wel een van de bekendste oud-deelnemers en die zou tijdens een jubileumseizoen niet kunnen ontbreken. Dan kan heel Nederland weer genieten van etherdiscipline. Lust moest als derde het WIDM-avontuur verlaten tijdens het zestiende seizoen, dus een tweede kans is zeker geen verkeerd idee.

Peggy Vrijens

Voor Peggy Vrijens is het al jaren geleden tijdens haar laatste Mol-avontuur. De actrice deed mee met het zesde seizoen, dat werd uitgezonden in 2006. Destijds kwam ze een heel eind, maar wist ze net niet de finale te halen. Misschien krijgt ze nu een herkansing?

Nadja Hüpscher

Ook voor schrijfster en actrice Nadja Hüpscher is het al een tijdje geleden dat ze mee deed met Wie is de Mol? Ze deed mee tijdens het zevende seizoen en wist net zoals Peggy de finale net niet te halen. Zou ook Nadja een herkansing krijgen?

Patrick Martens

Nog iemand die net niet de finale wist te halen is Patrick Martens. De acteur was te zien in het achtste seizoen van Wie is de Mol? en strandde net voor de finale. Altijd zuur als je de finale bijna kan aanraken en hem dan net niet haalt. Als hij weer mee mag doen zal hij vast gemotiveerd zijn om het dit keer wel te halen!

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Jeroen Kijk in de Vegte

Voor Jeroen Kijk in de Vegte is het wat minder lang geleden dat hij meedeed met het populaire spelprogramma. De radioman van NPO2 speelde mee tijdens het zeventiende seizoen en eindigde toen in de middenmoot. Ruimte voor verbetering dus!

Tygo Gernandt

Tygo Gernandt wordt ook genoemd als mogelijke deelnemer. De acteur was te zien tijdens het veertiende seizoen en wist het toen ver te schoppen. Het Wie is de Mol? avontuur eindigde voor Gernandt namelijk net voor de finale; hij was de zevende afvaller.

Horace Cohen

Iemand die vast graag nog een keer mee zou willen doen aan Wie is de Mol? is Horace Cohen. De acteur deed mee tijdens het elfde seizoen, maar dat avontuur was niet van lange duur. Hij viel als tweede af. Zijn deelname duurde daarmee weliswaar net iets langer dan dat van Ron Boszhard, maar erg lang was het ook zeker niet. Een tweede kans voor Cohen zou daarom niet verkeerd zijn.

Tina de Bruin

Ook Tina de Bruin weet hoe het is om vroeg af te vallen bij Wie is de Mol. De actrice was een deelnemer tijdens het 20ste seizoen van het programma en viel als tweede af. Seizoen 20 is tevens het meest recente seizoen dat op tv is geweest. Als ze weer meedoet kan ze Rik van de Westelaken weer begroeten. Hopelijk duurt haar avontuur dan wat langer.

Deze lijst is gebaseerd op het speurwerk van dit Instagram-account:

Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? gaat van start op zaterdag 5 september om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.