in

Vier leraren besmet met coronavirus in Limburg

De rest van het personeel wordt nog onderzocht

leraren besmet

Nu de scholen weer open zijn is het maar de vraag wat het coronavirus precies gaat doen. We wachten allemaal met spanning af of het wel allemaal in goede banen loopt. Helaas is dat in Limburg niet het geval geweest.

Leraren besmet

Basisschool De Veldhof in Eygelshoven heeft gemeld dat er vier leraren besmet zijn geraakt. GGD Zuid Limburg bevestigt dat de leraren nu in quarantaine zitten. Het virus was in eerste instantie bij één van de docenten geconstateerd, maar na een contactonderzoek bleek al snel dat er nog drie docenten besmet waren.

Geen verrassing

De rest van het personeel is ook getest, en moeten ook een vragenlijst invullen. Vrijdag zal de GGD om de tafel gaan zitten met de school om te bespreken wat maandag de bedoeling gaat zijn. Alle ouders zijn op de hoogte gesteld en gevraagd om alert te zijn met hun kinderen. Onderzoek heeft aangetoond dat de school voldoende voorzorgsmaatregelen had genomen, de school valt tot zover bekend dus niks te verwijten. Natuurlijk is het geen verrassing, aangezien we niet weten wat er allemaal gaat gebeuren nu de scholen weer open zijn.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Seizoen 2 van Star Wars

Drankje bestellen op het terras gaat via een app