Nance maakt comeback in Twenty 4 Seven 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Nance maakt comeback in Twenty 4 Seven

Alle ‘90 kids opgelet: Nance Coolen maakt haar comeback in Twenty 4 Seven. Wat niemand ooit voor mogelijk had gehouden, gaat vanaf 2020 dan toch echt gebeuren. En eerlijk is eerlijk, wij zien de 46-jarige zangeres ook echt liever op de bühne dan achter de desk bij Lingo.

Voor degene die niet opgegroeid zijn met deze typische jaren ‘90 dance group, hieronder volgt een kleine introductie. Kun jij je als “slave to the music” in alle rust voorbereiden op deze reünie.

Twenty 4 Seven ft. Nance, Jacks & Hanks

Voor de oplettende “dance” fanaten onder ons: Twenty 4 Seven keert terug in een andere formatie. Weliswaar met onze geliefde blondine én Jacks & Hanks. Captain Hollywood komt in het rijtje niet voor. Het was producer Ruud van Rijen die de blonde schone op 15-jarige leeftijd ontdekte. In een discotheek welteverstaan. Het succes van de dance group zoals deze van oorsprong was, begon in 1989. Al snel volgde er hits zoals “is it love” en “take me away” en natuurlijk “slave to the music”.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

In 1995 vond Nance het, na vele optredens door geheel Europa, welletjes geweest. Ze verliet de groep en wilde zich richten op haar solocarrière als zangeres. Die kwam niet écht lekker van de grond waarna ze het probeerde in televisieland. Na het presenteren van een aantal B-programma’s zoals Retourtje Geluk, Wie doet de Afwas en Het Mooiste Pand van Nederland. De laatste jaren is het toch ijzig stil geweest rondom de zangeres. Wisten wij veel dat ze druk was met het bezoeken van ‘90’s festivals.

Er staat een wereldwijde tournee op de planning

Uit één van deze festivals ontstond een reünie. Naast Nance en misschien wel 2 Unlimited, 2 Brothers on the 4th Floor, Ace of Base en Haddaway, bezochten ook Captain Hollywood en Jacks & Hanks het feestje der herkenning. Of deze reünie uit pure liefde voor de muziek is ontstaan of omdat de bankrekeningen aardig leeg begonnen te raken is niet bekend.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

We kunnen ons zo voorstellen dat de karaoke set voor de dag is gehaald. Terwijl Nance een duet probeert met Ray Slijngaard en Ace of Base de dance-moves van Haddaway probeert te finetunen, is het idee voor de wederopstanding geboren. Uiteraard onder het genot van een Blue Curaçao of een Apfelkorntje. Anyhow, wij kunnen niet wachten tot Nance haar comeback maakt in Twenty 4 Seven. De dance group is van plan om het Internationaal aan te gaan pakken. Zo zullen ze onder andere te zien én te horen zijn op diverse 90’s festivals over de hele wereld.

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.