Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 14 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 14

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van week 14 voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series worden op dit moment het meeste gestreamd in Nederland:

10. L.A.'s Finest

Nieuwkomer in de top 10 Netflix films en series van deze week is L.A.s Finest. De serie staat op de tiende plek in de top 10 en is een spinoff van de populaire Bad Boys films. Hierin zien we hoe Sydney Burtnett – het knappe zusje – aan de slag gaat als een agent in de drugsunit van de politie in Los Angeles. Gabrielle Union is weer te zien als Sydney, en Jessica Alba is te zien als haar partner.

Bekijk hieronder de trailer van L.A.'s Finest:

9. The Last Kingdom

The Last Kingdom is ook al een tijdje weer populair in Nederland en staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. De serie speelt zich af in het jaar 872 in Groot-Brittannië. Veel van de Britse koninkrijken zijn gevallen tijdens de invasie van de Denen, maar een koninkrijk weet stand te houden.

Bekijk hieronder de trailer van The Last Kingdom:

8. Inventing Anna

Ook al weken populair is de serie Inventing Anna, die nu op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series staat.  Deze serie – die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal – laat zien hoe een jonge vrouw zich voordoet als een rijke Duitse erfgename. Met haar nieuwe identiteit weet ze talloze mensen en organisaties op te lichten en daardoor kan ze een enorm luxe levensstijl erop na houden. Aan al het moois komt echter een eind, want uiteindelijk krijgen de autoriteiten haar ook in de gaten.

Bekijk hieronder de trailer van Inventing Anna:

Bekijk ook:
Quiz: Welke Marvel films zie je hier?

7. Formula 1 Drive to Survive

Max Verstappen heeft de Formule 1 hot gemaakt in Nederland en daarmee ook de docu Drive to Survive. De documentaire heeft de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van week 14 te pakken. Hierin is te zien hoe de coureurs en teams het vorige Formule 1 seizoen beleven.

Bekijk hieronder de trailer van Formula 1 Drive to Survive:

6. Queen of the South

Queen of the South heeft op dit moment de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment in handen. In de serie raakt Teresa betrokken bij een drugskartel nadat haar vriendje wordt vermoord. Dat is niet bepaald een veilige carrièrekeuze, maar het kan wel degelijk lucratief zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Queen of the South:

5. Blacklist

Blacklist staat op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de serie laat een crimineelmeesterbrein zich vangen door de FBI. Hij wil namelijk met ze samenwerken om andere criminelen op te pakken. Een beetje raar, maar de FBI maakt er maar al te graag gebruik van.

Bekijk hieronder de trailer van Blacklist:

4. Pieces of Her

Pieces of Her is een van de grootst Netflix hits van dit jaar staat nu op de vierde plek in plek in de top 10 Netflix films en series. In de serie probeert een moeder met een duister verleden een normaal leventje te leiden. Dat gaat lang goed, totdat ze weer in de spotlights verschijnt. En dan loopt niet alleen zij, maar ook haar familie gevaar.

Bekijk hieronder de trailer van Pieces of Her:

Bekijk ook:
Smaaktest: Wat is je favoriete filmgenre?

3. Taboo

De derde plek in de top 10 Netflix films en series van week 14 is geclaimd door Taboo. In de serie volgen we het leven van avonturier James Delaney, die jaren vermist was. Nadat zijn vader overlijdt komt Delaney terug om zijn erfenis te claimen, maar er zijn meer mensen die daar wel interesse in hebben.

Bekijk hieronder de trailer van Taboo:

2. Top Boy

Top Boy doet het ook al weken goed op Netflix, en staat al een tijdje op de tweede plek in de top 10. In Top Boy keren twee drugsdealers terug naar Londen, waar ze op zoek gaan naar succes. Ze krijgen wel moordende concurrentie, dus of hun plannen gemakkelijk uitkomen is maar de vraag.

Bekijk hieronder de trailer van Top Boy:

1. Bridgerton

Bridgerton is terug en sindsdien staat de serie op de eerste plek in de Netflix top 10. Dit keer gaat Anthony op zoek naar een vrouw. Hij weet precies wat hij zoekt, maar of er ook iemand is die aan al zijn eisen voldoet? Dat lijkt niet het geval, totdat hij de Sharma zusjes leert kennen. Maar, vervelend genoeg zijn zij allebei erg interessant.

Bekijk hieronder de trailer van Bridgerton:

https://www.youtube.com/watch?v=qYNCws-a6CQ

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.