stripclub escaperoom
Saved Read later
Deel dit bericht

De eerste Stripclub Escaperoom van Nederland heeft zijn deuren geopend

Vergeet een vrijgezellenfeest in de kroeg, of een avondje stappen in een discotheek, want vanaf vandaag kun je met je vrienden naar de allereerste Stripclub Escaperoom. Deze escaperoom is een 18+ beleving waar je het warm van krijgt, hou je hoofd dan eens maar koel om raadsels op te lossen. Met het oog op professionaliteit offerden wij ons op om dit te proberen.

Stripclub Escaperoom

De escaperoom heet The Hangover, en is de eerste in Nederland. Deze stripclub heeft het allemaal; paaldansacts, sekstoy’s, peepshows, en strippers. Een gedeelte van het spel speelt zich af in VR, maar wordt wel in een fysieke kamer gespeeld dat bol staat van de special-effects. Probeer je hoofd maar eens koel te houden terwijl je wordt afgeleid door de pikante prikkels om je heen.

Het spel wordt gespeeld in battle-vorm, waarbij twee groepen het tegen elkaar opnemen. De twee groepen spelen tegen elkaar in ruimtes die identiek zijn. Door het oplossen van puzzels kunnen de twee teams elkaar saboteren, waardoor het andere team een voorsprong krijgt en de escape room sneller kan verlaten. Maar wil je dat wel? Een stripclub is geen straf om in te verblijven.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Voor bedrijfsuitjes en vriendengroepen

The Hangover: Stripclub Escaperoom gaat over de vermissing van een vriend (of vriendin) die volgens een privédetective voor het laatst is gezien in een stripclub. Jullie gaan naar hem of haar op zoek, maar moeten eerste een breed scala aan hilarische raadsels en puzzels oplossen. De Stripclub Escaperoom is ideaal voor bedrijfsuitjes en vriendengroepen.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van het bedrijf achter deze escaperoom: Escape Room Time. dit bedrijf heeft meerdere escape rooms, en je kunt er na afloop lekker dineren of genieten van een proeverij die speciaalbiertjes en wijnen in het assortiment heeft. Dus heb je zin in rode oortjes en een zintuigprikkelende ervaring? Neem snel een kijkje

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.