Saved Read later
Deel dit bericht

Green day naar Nederland in de Hella Mega Tour

Gisteren kondigde niet een, maar drie bands een stadion tour aan door Europa en Noord Amerika. Nu is dat natuurlijk niet zo bijzonder. Het bijzondere is juist dat de drie bands juist op een avond en op een podium te zien zullen zijn.

Green Day, Fall Out Boy en Weezer hebben namelijk hun Hella Mega Tour aangekondigd. Het belooft natuurlijk een legendarische tour te worden en het mooiste van alles is, ze komen ook naar Nederland!

Geruchten en teasers

Dat deze drie bands iets in de pijpleiding hadden zat er dik in. Op social media werd genoeg gehint naar een tour waardoor de geruchten alleen maar sterker en sterker werden. Op 9 september postte Billie Joe Armstrong, de zanger van Greenday, een video dat er op 10 september iets aangekondigd zou worden. Hij deed dit met een shirt aan met daarop de afkortingen van Fall Out Boy en Weezer. Kijk zeker de teaser nog eens terug want Billy deed dat op de muziek van Wake Me Up When September Ends. Misschien wel de bekendste hit van Green Day hier in Nederland.

Londen, Parijs, ….. Groningen

De Hella Mega Tour gaat een stadion tour van formaat worden die ook langs Nederland trekt. Toch staan de jongens niet in het Ziggo Dome of op het Malieveld in Den Haag. Ze trekken namelijk naar het hoge noorden waar ze op 14 juni 2020 optreden in het Stadspark van Groningen. Een dag eerder staan ze in Parijs nog in de La Defense Arena waar plek is voor 40.000. Het verschil moet er zijn natuurlijk. We gokken dat er in Groningen niet meer dan 35.000 bezoekers van de show kunnen genieten.

Mocht je zin hebben om in juni naar Groningen te trekken? Dan is het goed om te weten dat de kaartverkoop op 20 september 2019 start om 10:00. Let op dat je wel je tickets koopt bij Ticketmaster. Je tickets kopen via een louche handelaar is nooit een slim plan. Als je bij de ingang van het concert staat en je ticket blijkt nep te zijn is het van SAY IT AIN'T SO! (Mocht je niet bekend zijn met het oeuvre van Weezer, dat laatste is een nummer van het eerste album van Weezer).

Green Day, Fall Out Boy en Weezer in Nederland

Toen we de geruchten over deze geweldige tour hoorde, hoopte we natuurlijk maar op een ding. Kom in hemelsnaam naar Nederland. Toch hebben we de bands niet zo heel lang moeten missen in ons kleine landje. Green Day stond met hun Revolution Radio Tour in januari 2017 nog in het Ziggo Dome, Fall Out Boy bracht vorig jaar nog een bezoek aan de HMH, uuuh ik bedoel AFAS Live en Weezer stond twee maanden geleden nog in de Ronda van TivoliVredenburg.

Dat betekend uiteraard niet dat we volgende week vrijdag de kaartverkoop aan ons voorbij laten gaan. Om 10:00 gaan wij net zoals een hoop andere F5'en op de site van Ticketmaster!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.