Waarom zijn haarimplantaten zo populair 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Waarom zijn haarimplantaten zo populair

Een haartransplantatie is niet iets wat alleen de laatste paar jaren veel uitgevoerd wordt. In de jaren tachtig waren er al Nederlandse mannen die een behandeling met haarimplantaten zijn ondergaan. Vooral kalende voetballers kozen er in het geheim voor om een haartransplantatie te ondergaan. Ruud Geels, voetballer van Ajax en Feyenoord, was één van de bekendste mensen die in de jaren 80 haarimplantaten heeft genomen. Hij werd dan ook het gezicht van een haartransplantatie kliniek in Nederland.

De technieken die destijds gehanteerd werden waren verre van optimaal. Vandaag de dag zijn er talloze nieuwe technieken die zorgen voor een beter resultaat. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om met de meest populaire methode, genaamd de Micro FUE methode, nieuwe haarzakjes te laten implanteren op plekken waar de haargroei is afgenomen. Omdat de resultaten de afgelopen jaren zoveel verbeterd zijn, kiezen steeds meer mannen voor haarimplantaten. Je kunt het gewoon lekker vertrouwd laten doen door een specialist in Nederland.

Haarimplantatie methodes

Wanneer we het hebben over haarimplantaten, dan hebben we het over diverse methodes die worden toegepast om de haargroei te bevorderen op plekken waar dit momenteel bijna niet of helemaal niet meer het geval is. Sommige mannen vinden het absoluut niet fijn om kaal te worden omdat dit een teken van ouderdom is. Een haartransplantatie kan dan uitkomst bieden. Er zijn momenteel  een aantal haartransplantatie methodes die erg populair zijn. Naast de Micro FUE methode kunnen de specialisten op basis van een intake gesprek ook de volgende methodes aanbevelen: De Direct Hair Implantation methode en de Artas Robotic FUE methode.

Bekijk ook:
Stijlvol op het strand: 5 slimme tips!

Cosmetische ingrepen worden populairder

Eigenlijk zien we niet alleen dat haarimplantaten populair zijn, eigenlijk alle cosmetische ingrepen zijn een stuk populairder geworden. We zien dan ook bijvoorbeeld dat botox erg populair is. Toch zien we bij mannen dat haarimplantaten erg populair zijn en dit wordt dan ook steeds vaker gedaan.

Vroeger deden mannen bijna geen cosmetische ingrepen omdat het toen nog niet echt ‘normaal’ was. Tegenwoordig is het heel normaal om als man haarimplantaten te laten zetten of een andere cosmetische ingreep te ondergaan. De drempel om dit te laten doen is dus veel minder hoog en daarom een stuk makkelijker om de keuze te maken.

Ruim aanbod

We zien natuurlijk niet alleen dat er veel vraag is om een haartransplantatie te ondergaan. Tegenwoordig is er ook een ruim aanbod. In het verleden waren de klinieken in Turkije erg in trek en dit is mede gekomen doordat de prijzen er veel lager waren dan in Nederland. De kwaliteit van behandelingen is toch beter in Nederland en daardoor kiezen mensen er tegenwoordig vaker voor om een behandeling in Nederland te ondergaan. Je hebt hier ook voldoende klinieken waar je terecht kunt. We raden je dan ook aan om de reviews te bekijken zodat je een goed beeld hebt welke klinieken in Nederland hoog aangeschreven staan. Wij raden Visus Haarkliniek aan in Rotterdam.

Bekijk ook:
Kleur je wereld: ontdek de top nagellak trends van dit seizoen

Lees je goed in

Wanneer je overweegt om een haartransplantatie te ondergaan, is het belangrijk dat je je eerst goed inleest over wat je kunt verwachten als je kiest voor haarimplantaten. Tijdens een intakegesprek kun je uiteraard al je vragen stellen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan na de behandeling.

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.