T-shirts voor de man: wat is hét model? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

T-shirts voor de man: wat is hét model?

Veel mannen zullen herkennen dat ze vooral één perfect T-shirt hebben. Dit shirt dragen ze zo vaak, dat het tot op de draad verslijt. Of ze kopen datzelfde T-shirt in een serie van vijf, zodat ze ‘m elke dag kunnen dragen. Maar wat is nou hét perfecte model T-shirts voor de man?

Materiaalsoorten

Natuurlijk is de keuze voor een perfect T-shirt persoonlijk. De een houdt van een strak shirt, de ander heeft liever een wijder model. Voor je kunt ontdekken welk shirt jouw favoriete wordt, is het belangrijk wat achtergrondinformatie te hebben over materialen. Wist je bijvoorbeeld dat natuurlijke materialen beter zijn in vocht opnemen? En als je bijvoorbeeld kiest voor een T-shirt van bamboe, dan is het goed om te weten dat dit materiaal geen geurtjes aanneemt.

Comfortabel

Eerlijk is eerlijk: T-shirts voor de man zijn vooral bedoeld als comfortkleding. Koop dus vooral T-shirts waar je je fijn in voelt. En die de minder perfecte delen van de man camoufleren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een T-shirt die de biceps accentueren. Of voor een model die ervoor zorgt dat een ‘buikje’ verstopt zit. Comfort is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Ook de diverse halslijnen maken een T-shirt persoonlijk. De een zweert bij een V-hals, terwijl de ander nooit anders dan een ronde hals draagt.

Bekijk ook:
Kleur je wereld: ontdek de top nagellak trends van dit seizoen

Een kleurtje?

Waar veel vrouwen in zijn voor een lekker fel kleurtje, malen veel mannen daar helemaal niet om. Een standaard kleur, daar is natuurlijk niks mis mee. Mannen die alleen witte T-shirts dragen, voelen zich wellicht ook prima in een donkerblauw of zwart shirt. Maar met een rood shirt hoef je niet zo snel aan te komen. Toch zijn er perfecte kleuren die idioot goed bij je huid passen. Wist je bijvoorbeeld dat een kakikleur supermooi bij een donkere huid staat? Experimenteren met kleuren is echt een aanrader. Het doet in elk geval wonderen voor je uitstraling!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.