Hele zomerse Nike Air Max 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Hele zomerse Nike Air Max

The good old one. Nike Air Max. Wellicht zelfs wel de meest bekende sneaker die ooit op de markt gebracht is. En het Amerikaanse merk heeft nu écht iets fantastisch gelanceerd. Want eerlijk is eerlijk. In de zomer zijn die Air Max toch wel erg warm. Daarom komt de sportgigant nu met een andere oplossing. De Nike Air Max 90 flip-flops. Een nieuw soort slipper waardoor jij ook in de zomer kunt genieten van het comfort van je Air Max.

Dertigste verjaardag

In 2020 is het namelijk precies dertig jaar geleden dat de allereerste Air Max de band afrolden en werden verkocht. De schoenen bestaan namelijk al sinds 1990. De schoenen, die werden ontworpen door Tinker Hatfield, sloegen meteen in als een bom. En eerlijk is eerlijk, de kans is groot dat je ook wel een paar hebt gehad in de tussentijd. Hatfield werkte al een tijdje bij het merk Nike als ontwerper en heeft inmiddels nog veel meer fantastische schoenen op de markt gebracht. Een groot aantal van de Air Jordans zijn van zijn hand afkomstig.

Bekijk ook:
Met deze tips houd je je schoenen ook na jaren nog als nieuw

Tijd voor iets unieks

Natuurlijk, slippers die gemaakt worden door merken die voornamelijk op sneakers zijn gericht. We zien het wel vaker. Maar het zijn eigenlijk altijd van die superstandaard designs. En om nou te zeggen dat ze net zo lekker lopen als de sneakers zelf, nou nee. Net zoals dertig jaar geleden, toen Nike de sneakerwereld volledig op de kop zette, is het merk nu bezig om hetzelfde te doen binnen de slipperindustrie.

Max Air

Iedereen kent het kussentje in de hak van de Nike Air Max. Het kussentje dat Max Air wordt genoemd, is een van de bijzondere onderdelen van de Air Max. En natuurlijk mag dat kussentje ook in de slippers niet ontbreken. Daarnaast heeft de slipper een voetbed van foam en is de band zacht gevoerd. Deze combinatie zorgt samen voor een ontzettend fijne draagcomfort en ondersteuning.

Laat jezelf stralen deze zomer

De Nike Air Max slippers zijn inmiddels te verkrijgen via de website van Nike en in menig schoenenwinkel. Geniet deze zomer nog meer van je slippers dankzij de heerlijke comfort die deze slippers met zich meebrengen. Laat iedereen maar zien dat je dol bent op die Air Max. Het fijne is dat deze slippers voor zowel mannen als vrouwen te koop zijn en in drie verschillende kleuren worden geleverd. Zeker weten dat er een leuk paartje voor jou tussen zit.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.