Dit zijn de zonnebrillentrends voor de zomer van 2021 13
Side view of beautiful mature woman wearing sunglasses enjoying at beach. Young smiling woman on vacation looking away while enjoying sea breeze wearing straw hat. Closeup portrait of attractive girl relaxing at sea.
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de zonnebrillentrends voor de zomer van 2021

Nu de warme zomerdagen eraan zitten te komen, kan een zonnebril goed van pas komen. Een zonnebril is namelijk een echte musthave voor de zomermaanden. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe zonnebril voor de zomer van 2021? Dan ben je vast benieuwd naar zonnebrillen die op dit moment populair zijn. Goed nieuws, want dan ben je hier helemaal op de juiste plaats. Wij zetten de zonnebrillentrends voor aankomende zomer voor je op een rij!

XXL zonnebril

Een zonnebril die je deze zomer veel gaat tegenkomen, is de XXL zonnebril. Deze zonnebril belooft een enorme trend te worden. De XXL zonnebril is een zonnebril met enorme glazen. Houd er rekening mee dat een XXL zonnebril je halve gezicht bedekt. Het is een kwestie van smaak, maar toch kiezen steeds meer mensen voor deze trend. Als je voor een XXL zonnebril kiest, kan het een verstandige keuze zijn om voor een zonnebril in een neutrale kleur te kiezen. Omdat de bril op zich ook al opvallend is, kan het te druk worden als je ook nog een felle kleur kiest. Kies bijvoorbeeld voor een kleur als wit, zwart of bruin.

Bekijk ook:
Zo oud is jouw hond echt in mensenjaren

Dit zijn de zonnebrillentrends voor de zomer van 2021 18

Cat-eye zonnebril

We zagen deze brillentrend de afgelopen jaren al steeds meer groeien, maar nog steeds is het een blijvertje. De cat-eye zonnebril is wederom een grote trend aankomende zomer. Het leuke aan deze trend is dat je bij een cat-eye zonnebril keuze hebt uit veel verschillende soorten. Zo vind je de cat-eye zonnebril in een leuk printje, een fel kleurtje of met een smalle of brede montuur. Je hebt genoeg keuze in ieder geval!

Dit zijn de zonnebrillentrends voor de zomer van 2021 19

Vierkante glazen

De zonnebril met de vierkante glazen: het is een echt blijvertje de aankomende zomer. Deze zonnebrillentrend is enorm populair en dat is niet zonder reden. Een zonnebril met vierkante glazen is namelijk heel stijlvol en geeft een moderne uitstraling. Je kunt deze zomer dus zeker kiezen voor een zonnebril met vierkante glazen, want je zult hiermee zeker de laatste trends opvolgen. Bovendien zal je niet de enige zijn, want er wordt verwacht dat we deze zonnebrillentrend oneindig veel gaan tegengekomen.

Dit zijn de zonnebrillentrends voor de zomer van 2021 20

Transparante zonnebril

De zonnebril met een transparante montuur is ook een echte zonnebrillentrend aankomende zomer. Hoewel we deze trend in de afgelopen jaren al wel eens voorbij zagen komen, belooft het deze zomermaanden écht een hit te worden.  Een transparante zonnebril is te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren, dus je kunt kiezen voor een zonnebril met transparante montuur die goed bij jou past.

Bekijk ook:
10 leuke weetjes over ons brein

Dit zijn de zonnebrillentrends voor de zomer van 2021 21

Ronde glazen

Een zonnebrillentrend van de aankomende zomer is ook de zonnebril met grote ronde glazen. Het is misschien wel opvallend, maar je went hier heel snel aan. Bovendien kun je deze zonnebrillentrend zo opvallend maken als je zelf wilt. Je kunt voor een neutraal kleurtje kiezen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een fel kleurtje of printje. Er zijn talloze keuzes voor deze zonnebril, dus het is helemaal aan jou!

Als jij nog op zoek bent naar een nieuwe zonnebril, kun je een van bovenstaande zonnebrillentrends wel overwegen. Deze trends zijn aankomende zomer namelijk helemaal hot, waardoor jij er hoe dan ook trendy bij zal lopen op die warme zomerdagen!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.