Trends bikini's
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn dé bikinitrends voor de zomer

De zon, de zee en het strand! Heerlijk ontspannen en een mooi kleurtje opdoen, dat is toch de ultieme vakantie? Heb jij al een nieuwe bikini gezocht voor die heerlijke momenten waarin je volledig kan genieten van rust en de zon? Er zijn tegenwoordig een behoorlijk aantal verschillende bikini’s. Heb jij een voorkeur en weet je waarvoor de verschillende modellen zijn bedoeld? Hieronder staat een toelichting op de meest voorkomende bikini’s die je momenteel ziet.

1. Bandeau

Een bandeau bikini kan je vergelijken met een bandeau-top. Ze hebben allebei een aaneengesloten bustier en kunnen strapless gedragen worden. Sommige bandeau bovenstukjes hebben ook nog een sluiting in de nek. Het voordeel is uiteraard dat je prachtig gebruinde schouders krijgt en dat staat schitterend bij een strapless jurk. Verder is een bandeau sexy omdat het altijd spannend is als je de zwaartekracht lijkt te trotseren.

Dit zijn dé bikinitrends voor de zomer 19

2. Monokini

De monokini is een soort sexy badpak. Het bovenstukje en het broekje zijn met elkaar verbonden maar het grootste deel van je lichaam wordt onbedekt gelaten. Het is een fashion statement omdat deze bikini erg trendy is momenteel. Het is wellicht niet de manier om een mooi egale bruine kleur te krijgen maar daarvoor zijn er andere bikini’s. De monokini is een basis voor een strandfeest of een andere party. Met een leuk rokje of een strakke broek is jouw verschijning helemaal top.

Bekijk ook:
Wat zijn de populairste cosmetische ingrepen?

Dit zijn dé bikinitrends voor de zomer 20

3. De beugelbikini

De top is voorzien van een beugel, net als bij een beugel bh. Wil jij er op je best uitzien op het strand, maar heb je daar wat extra steun voor nodig? De beugelbikini is een van de best verkopende momenteel. De tijd van topless lijkt voorbij en dan wil jij toch extra goed voor de dag komen? Uiteraard is deze bikini niet de meest comfortabele die je kan dragen. Maar wie mooi wil zijn, heeft dat er wel voor over. Bruin worden lukt ook op deze manier.

Dit zijn dé bikinitrends voor de zomer 21

4. Bustier bikini

Een touch van retro herken je in deze soort bikini. Het roept herinneringen op aan een jonge Madonna in haar goudkleurige bustier op het strand. Een bustier bikini geeft ondersteuning en laat je schouders extra goed uitkomen. Heb jij schouders die gezien mogen worden, dan is de keuze wel duidelijk. De bustier is een trend op het strand momenteel en wordt door iedere leeftijd gedragen. Best plezierig dat je voorgevel er ook nog eens baat bij heeft.

Bekijk ook:
Dit zijn de haarkleur trends van 2024 en tips voor de ideale keuze

Dit zijn dé bikinitrends voor de zomer 22

5. De tankini

De meningen over de tankini zijn zeer verschillend. De een vindt het maar niks en de ander juist geweldig. De tankini is ook een tweedelig zwempak. Maar in plaats van een bh-achtig bovenstuk is er een soort tank top (hemd zonder mouwen). Het lijkt derhalve best veel op een eendelig zwempak. In het bovenstukje zijn soms cups aangebracht voor extra ondersteuning. Voor de tankini geldt dat het juist voldoende kan zijn om je extra zelfvertrouwen te geven voor het strand. Als jij je mooi en op je gemak voelt in deze bikini is dat precies waar het om draait.

Dit zijn dé bikinitrends voor de zomer 23

6. De push-up bikini

Wil jij op het strand wel een cupmaat meer suggereren? Deze bikini’s bevatten pads waardoor je borsten iets omhoog worden geduwd. Het effect is dat jouw boezem er voller uitziet.

Bikinitrends

7. De triangel bikini

Zoals de naam al aangeeft, heeft deze bikini de vorm van een driehoek. Je moet het bovenstukje zowel op de rug als in de nek vastknopen. Een mooie bikini als je niet onzeker bent over je figuur en graag optimaal van de zon wil profiteren.

Dit zijn dé bikinitrends voor de zomer 24

Heb jij al je keuze gemaakt? Dan is het alleen nog wachten op de zomerzon.

Deel dit bericht
Read later
Rosalyn

Rosalyn is schrijfster en vertaalster. Reizen is haar grootste passie. En wat is er nu leuker dan je passie met je werk te combineren? Zowel thuis als onderweg schrijft ze graag over actuele onderwerpen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.