De nieuwste trends in kinderkleding! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De nieuwste trends in kinderkleding!

Ben je op zoek naar hippe kleding voor je kind? Zoek dan niet verder, want wij hebben de nieuwste trends voor je op een rijtje gezet! Bij kinderkleding is het vooral van belang dat je kinderen zich comfortabel voelen, maar als ouder wil je natuurlijk ook dat je kind er leuk uit ziet. De trends die hieronder worden benoemd kennen de perfecte combinatie van comfort en fashion. Doe dus wat inspiratie op om ook jouw kind te voorzien van de leukste kinderkleding van deze tijd!

Deze kleuren zijn helemaal in dit seizoen

Lichte en neutrale kleuren zijn erg populair dit komende seizoen. Basics zijn in, maar ook pastelkleuren komen veelvuldig voor. We zien dat de neutrale kleuren veel worden gecombineerd met klassiek rood, dus dit is een mogelijke tip voor je kind! Als je meer bent van de vrolijke kleuren hoef je je je geen zorgen te maken. Ook felgeel blijkt een trend dit seizoen: de felle kleur zorgt voor een zomers gevoel wat je direct in de vakantiestemming brengt. Verder zien we dat bloemenpatronen erg in de smaak vallen dit seizoen. Op vrijwel ieder kledingstuk komen bloemen voor: op rokken, t-shirts en jurken. Niet alleen voor de meisjes zien we dit terug, maar ook bij de jongenskleding wordt het bloemenpatroon veel ingezet! Ook bij babykleding zien we deze trend terug: veel rompertjes hebben zijn voorzien van een schattig bloemenpatroon.

Bekijk ook:
8 simpele beautytips met effect

De nieuwste trends in kinderkleding! 16

Laagjes zijn weer terug in de mode

De afgelopen tijd hebben we een terugkeer gezien van laagjes in fashion. In het begin van de jaren 2000 was het een grote trend om veel lagen kleding over elkaar te dragen, maar dit is een tijdje weggeweest. Dit komende seizoen zien we echter dat de vele laagjes weer populair worden onder de fashionista’s. We zien bijvoorbeeld lange mouwen onder een T-shirt, of shirts gecombineerd met een overgooier. Voor kinderen is deze trend perfect: bij het buitenspelen kunnen ze het flink warm krijgen en kunnen ze hun jasje of trui uittrekken. Door de meerdere lagen houden ze dan nog een leuke outfit over!

De nieuwste trends in kinderkleding! 17

Oversized kleding nu ook bij kinderen populair

Verder zien we een stijging in oversized kinderkleding. Deze trend was al een tijd gaande bij volwassenen, maar lijkt nu ook bij kinderen in de smaak te vallen. Dit komende seizoen ga je veel grote truien en shirts zien. Deze truien lopen soms zelf door tot de knieën van je kind, waardoor ze kunnen fungeren als een jurk. Oversized kleding is erg comfortabel: doordat de kledingstukken zo ruim zitten kan je kind er gemakkelijk in bewegen. Dit is wel zo prettig als ze veel buitenspelen. De grote kleding kan overigens mooi worden gecombineerd met de laagjes-trend. Kies bijvoorbeeld voor een strakker shirt onder een oversized sweater!

Bekijk ook:
Dit zijn de zomertrends die je niet mag missen!

We zien overigens ook dat de scheiding tussen jongens- en meisjeskleding steeds minder duidelijk wordt. Tegenwoordig zie je weinig verschil tussen de twee en zul je kinderen dus steeds vaker in soortgelijke kleding rondlopen. Dit kan je terugzien in de kleuren die in stijl zijn en ook de oversized kleding die zowel door jongens als meisjes wordt gedragen.

De nieuwste trends in kinderkleding! 18

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.