De meest opvallende badmode trends van dit jaar 13
Saved Read later
Deel dit bericht

De meest opvallende badmode trends van dit jaar

Heb je binnenkort een heerlijke vakantie naar een kuuroord op de planning staan? Of ga je in eigen land van een lekkere vakantie genieten? Ongeacht wat je vakantiebestemming is, is fraaie badmode onmisbaar.

Ben je op zoek naar nieuwe badmode? Dan is het interessant om naar de nieuwste badmode trends te kijken. De experts van LASCANA delen hieronder de meest opvallende badmode trends van dit moment.

Push-up bikini’s zijn weer helemaal hot

Dat push-up bh’s al langere tijd populair zijn, mag geen verrassing zijn. In de schaduw hiervan zijn de push-up bikini’s ook aan een ware opkomst bezig. Dit blijkt ook duidelijk uit het huidige aanbod van bikini’s met push-up.

Push-up bikini’s zitten fijn en brengen een fraai effect met zich mee. Daarnaast vallen de huidige push-up bikini’s nagenoeg niet op. Het is net alsof je een ‘normale’ bikini draagt, maar wel met een push up effect. Dit effect is voor jou waarschijnlijk wel zichtbaar, maar voor andere mensen niet.

De meest opvallende badmode trends van dit jaar 18

Patroontjes, patroontjes en nog eens patroontjes

De tijd dat bikini’s en badpakken volledig effen qua kleur waren, ligt ver achter ons. In het huidige aanbod zijn namelijk vooral heel veel patroontjes te vinden. Een luipaardprint, streepjes en stipjes zijn hier enkele voorbeelden van.

Bekijk ook:
Van pumps tot sneakers: schoenen voor elke gelegenheid

Kies je voor bijvoorbeeld een bikini met luipaard print? Dan krijg je een stoere en ondeugende uitstraling. De bikini straalt echter ook klasse uit; met een bikini of badpak met patroontje steel je overal de show.

De meest opvallende badmode trends van dit jaar 19

Badmode combineren met accessoires

In de zomer van 2022 is het combineren van badmode met accessoires een ware trend. Stem bijvoorbeeld de kleur van je badpak af op de kleur van je zonnebril.

Niet alleen je zonnebril is een passend accessoirestuk, maar ook een haarband bijvoorbeeld. Verder is het aan te raden om leuke zomerjurken te kopen. Met de zomerjurk steel je de show op weg naar het strand of het zwembad. Ben je daar eenmaal aangekomen? Dan steel je met je fraaie bikini of badpak de show.

Verder is het advies om goed naar je schoeisel te kijken. Draag je op vakantie bijvoorbeeld graag slippers? Schaf slippers aan die lekker zitten én die bij je badmode passen. Lange tijd was een bikini of badpak een opzichzelfstaand mode-item, maar het vormt nu onderdeel van je complete outfit.

De meest opvallende badmode trends van dit jaar 20

Badpakken zijn weer in de mode

De afgelopen jaren was het al te merken dat de badpakken met een opkomst bezig waren. Die opkomst heeft zich dit jaar alleen maar verder doorgezet. Als je nú op zoek naar een nieuw badpak gaat, kom je tal van varianten tegen.

Bekijk ook:
Dit zijn de meest opvallende brillentrends van 2024

Wil je een volledig gesloten badpak hebben? Of vind je een open voor- of achterzijde van het badpak mooi? Dankzij het uitgebreide aanbod heb je meer dan voldoende mogelijkheden om het perfecte badpak uit te kiezen.

Tips van de experts: kijk goed naar de kleur van het badpak. Een opvallend gekleurd badpak valt goed op, maar kleedt niet altijd even goed af. Als je dat wel graag wilt, is een zwart badpak de beste optie voor je.

De meest opvallende badmode trends van dit jaar 21

Asymmetrische vormen

Ben je op zoek naar een nieuw badpak of bikini? Dan vallen de asymmetrische badpakken en bikini’s ongetwijfeld direct op. Zo kun je kiezen voor een one shoulder badpak; dit badpak zit maar over één schouder heen, in plaats van over beide schouders.

Ook bij bikini’s loopt tegenwoordig over maar één schouder het bikinibandje. Met name als je vrij brede schouders hebt, is dit een hele fijne trend. Door voor een badpak of bikini met asymmetrische vorm te kiezen, leid je de aandacht af van je brede schouder.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.