De bermuda is terug! 11
Saved Read later
Deel dit bericht

De bermuda is terug!

Mocht je het ontgaan zijn; de bermuda is een van de meest verrassende modetrends van deze zomer. Waar iedereen eerst de bermuda als een van de lelijkste onderkleding beschouwde, is ‘ie nu razend populair bij modeliefhebbers. 

De comfortabele bermuda-shorts, zijn terug van weggeweest en dat hebben we geweten ook! De catwalk liep vol met bermuda dragende modellen, die van de suffe short ineens iets hip wisten te maken. Dat het kiezen voor de comfortabele bermuda-short voordelen had, wisten we eerder ook al. Zo is ‘ie door de ruime pasvorm fijn om te dragen als het heel warm is, valt ‘ie wijd waardoor hij voor ieder figuur flatterend is, en door de langere pijpen kan iedereen zich er lekker in voelen.

Hét zomerpak van 2020

Ideaal voor de warme zomerdagen is dat de bermuda-short anno 2020 hip te combineren valt met een blazer of bijpassende blouse. Hierdoor is ‘ie uiterst geschikt voor een warme zomer vol zakelijke afspraken. Door te werken in laagjes ben je voor het wisselvallige weer dat kenmerkend is voor Nederland, voorbereid. En dat wil je. Ook kun je gewoon in een bermuda op kantoor verschijnen zonder dat je raar wordt aangekeken. Door de langere broekspijpen is ‘ie chic en luchtig tegelijk. Neem maar alvast afscheid van de veel te strakke en plakkende skinny jeans of pantalon die je normaliter draagt op een werkdag; na het kiezen van een bermuda-short wil je niet meer anders.

Bekijk ook:
Dit zijn de haarkleur trends van 2024 en tips voor de ideale keuze

Zomertrend 2020: de leren bermuda-short

Wil je echt meegaan met de zomertrends van 2020? Dan moet je kiezen voor een lederen variant. “Een leren bermuda short?” denk je misschien. Ja echt; alle grote namen in modeland – denk aan onze Nederlandse Linda Tol en Stephanie Broek – lopen er mee weg. En dan letterlijk. Dit wat uitdagendere mode-item wordt gedragen in combinatie met een nette blouse, een getailleerd jasje of alleen een chique bh-top. Dit laatste is zoals je misschien al had verwacht, wellicht niet geschikt voor in de kantoortuin en een zakelijke bespreking.

Misschien nog wel het allerbeste nieuws: de bermuda-short is ook veelvuldig te vinden van linnen. En dat is dan weer juist een heel luchtig materiaal dat al het vocht – en dus ook zweet – absorbeert. En dat is toch eens lekker als het boven de dertig graden is.

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.