De toekomst van online slagerijen: haal het restaurantgevoel in huis! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

De toekomst van online slagerijen: haal het restaurantgevoel in huis!

Online shoppen is al een lange tijd een groot begrip. Allerlei soorten producten zijn tegenwoordig online te bestellen en de pandemie heeft er zonder twijfel voor gezorgd dat de populariteit van online shoppen de pan uit is gerezen. Onderzoek vanuit het CBS heeft vastgesteld dat ruim 89% van de Nederlanders in 2021 online producten heeft besteld toen een grote hoeveelheid winkels hun deuren moesten sluiten. Huishoudelijke producten, boodschappen en zelfs verse voedingsproducten werden massaal online aangeschaft en aan de deur bezorgd, zonder dat men hiervoor het huis uit hoefde. 

Dit concept is onder supermarkten al langer in gebruik. Albert Heijn, Jumbo en Plus bezorgen bijvoorbeeld al een aantal jaar lang boodschappen aan de deur en steeds vaker duiken er supermarktketens op die uitsluitend online handelen en geen fysieke vestigingen hebben. Ook slagers omhelzen dit idee, waardoor online rundvlees bestellen steeds eenvoudiger en sneller gaat. Zo haal je het restaurantgevoel in huis en kun je zelf een heerlijk stukje rundvlees op tafel zetten.

Belangrijke voedingsstoffen in vlees

Allereerst is het van belang dat je weet hoe belangrijk vlees voor het lichaam is. In de schijf van vijf, een maatstaaf voor de voedingsproducten die men dagelijks binnen moet krijgen, staan groenten, fruit, graanproducten, vlees en vetten. Wanneer je iedere dag de aanbevolen hoeveelheid van deze voedingsmiddelen binnenkrijgt, betekent dit ook dat je alle benodigde vitaminen opneemt. Zo zijn vitamine B6, B12 en B1 bouwstoffen die het lichaam helpen gezond te blijven. B6 en B12 dragen beiden bij aan een goede bloedaanmaak. Vitamine B1 is verantwoordelijk voor de energievoorziening van het lichaam. Een ander groot voordeel van vlees, is dat het bomvol eiwitten zit. Deze voedingsstof bevordert de aanmaak van het spierweefsel en dus de beweging van het menselijk lichaam.

Bekijk ook:
Nul alcohol, volle smaak: een dubbele ervaring met Heineken en Liefmans 0.0.

Uitgelicht; het Japanse Wagyu

De toekomst van online slagerijen: haal het restaurantgevoel in huis! 15

Onder het rundvlees, staat de Wagyu bekend als het meest smaakvolle stuk vlees. Deze populaire reputatie van het vlees heeft het te danken aan het vet dat door het spierweefsel heen loopt. Vet geeft smaak aan het vlees en zorgt ervoor dat het mals en zacht wordt na het bereiden. Wagyu vlees bevat veel vet en daarom ook veel smaak. 

Wagyu vlees komt van een Japans runderras; de Wagyu. De naam bestaat uit twee delen en betekent, vertaald, ‘Japans rund’. Dankzij de unieke en luxe smaak van het vlees, wordt het in restaurants vaak voor een ontzettend hoge prijs aangeboden op de menukaart. Zelf kun je daarentegen ook met gemak een exclusief stuk Wagyu vlees klaarmaken en thuis serveren. Kies voor rundvlees bestellen en zet de heerlijkste gerechten op tafel!

Kies voor online rundvlees bestellen en maak zelf eenvoudig klassieke gerechten

Rundvlees is een ster in een uitgebreide hoeveelheid aan gerechten. Steaks serveer je met wat groenten en een lekkere saus voor een simpele maaltijd, terwijl een stoofpot je de kans geeft om groots uit te pakken en mensen te verrassen. Online rundvlees bestellen is een stuk voordeliger ten opzichte van fysieke vestigingen bezoeken. Zo krijg je niet meer te maken met lange rijen voor de balie en is het assortiment een stuk uitgebreider. Het vlees wordt snel aan je deur bezorgd en er wordt rekening gehouden met de optimale temperatuur zodat de bestelling vers blijft.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.