Wat is een Mozabrick fotopuzzel? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat is een Mozabrick fotopuzzel?

Een Mozabrick fotopuzzel kan een prachtig cadeau worden voor uw vriend of familielid. Lees dit artikel om meer te weten te komen over deze ongebruikelijke benadering van moderne kunst.

Als u op zoek bent naar een prachtig cadeau voor iemand die u dierbaar is, overweeg dan de Mozabrick fotopuzzel. Hiermee kunt u van bijna elke foto een puzzel maken en deze in elkaar zetten. U kunt dezelfde kit gebruiken om zoveel foto's in elkaar te zetten als u wilt. Ook zult u enorm veel plezier hebben en u krijgt de mogelijkheid om een stukje moderne kunst met uw eigen handen maken! Lees dit artikel om meer te weten te komen over deze geweldige puzzel.

Wat is de Mozabrick fotopuzzel?

Het is een fotobouwset die uw foto's verandert in eindeloze moderne kunstwerken. U koopt een doos waarin duizenden kleine plastic onderdelen zitten. In elke set zijn er delen van vijf kleuren en elke kleur is gemarkeerd met een uniek symbool. Bovendien vindt u in elke doos de volgende items.

 • Platen
 • Plaatconnectoren
 • Montagegereedschap
 • Dubbelzijdige tape voor wandmontage

Om te beginnen moet u deze eenvoudige stappen volgen. U kiest een foto die u wilt omtoveren tot een bouwset. U opent de doos en vindt daar een unieke code van 6 tekens. U bezoekt de officiële Mozabrick-site en voert deze code in het bijbehorende veld. U kunt ook de QR-code uit de handleiding scannen.

Het systeem stuurt de instructies naar uw e-mail en u kunt een voorbeeld van de pixelart-foto bekijken. Het systeem slaat uw foto's niet op – deze worden verwijderd zodra u de instructie krijgt.

Bovendien kunt u op de Mozabrick-site een voorbeeld bekijken van hoe een afbeelding eruit zal zien wanneer deze wordt omgezet in pixelart. U moet daar gewoon een foto downloaden en ervoor zorgen dat de foto niet groter is dan 15 MB.

Bij het samenstellen van de foto moet u niet bang zijn om fouten te maken. Als u een stuk op de verkeerde plek legt, kunt u een speciaal gereedschap uit de doos gebruiken om het te verwijderen. De naam van deze tool is “separator”.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Als de foto klaar is, kunt u deze aan de muur hangen. Als alternatief kunt u de foto op een standaard zetten en op een horizontaal oppervlak plaatsen. Elke set bevat een dubbelzijdige tape van 3M die u kunt gebruiken om uw meesterwerk op elke gewenste plek op te hangen. Wat betreft de standaard, deze is alleen inbegrepen in kleinere sets.

Het bouwpakket is verkrijgbaar in twee maten:

 • 51 cm x 51 cm, 5800 onderdelen, geschatte montagetijd 12 uur
 • 76 cm x 76 cm, 14500 onderdelen, geschatte montagetijd 27 uur

Met één set zou u bijna elke foto moeten kunnen samenstellen. Elke doos bevat ongeveer 5% meer onderdelen dan u nodig hebt. Na verloop van tijd kunt u echter enkele stukken verliezen. Of u kiest een foto die niet in de standaardsjabloon past. In dit geval kunt u contact opnemen met het Mozabrick-team en de mogelijkheid bespreken om extra onderdelen te bestellen.

U kunt ook proberen een grotere afbeelding te maken door twee of vier sets te kopen en deze te combineren. Hier krijgt u ook instructies voor.

Alle elementen van de bouwset zijn gemaakt van reukloos hard plastic, dus u kunt er zeker van zijn dat ze veilig zijn voor mens en milieu. Alle benodigde certificaten zijn aanwezig.

Wat voor soort afbeelding kunt u in een puzzel veranderen?

Hier zijn een paar hints die het proces van het kiezen van foto's moeten vergemakkelijken.

 • Hoe hoger de resolutie en hoe minder de details, des te beter.
 • Idealiter zou het een portretfoto moeten zijn van één of meerdere personen met goed zichtbare gelaatstrekken. Foto's van dieren, stillevens en andere soorten afbeeldingen kunnen echter ook werken.
 • U kunt een afgedrukte foto scannen en uploaden. Ook kunt u oude foto’s uit de galerij van uw smartphone of sociale netwerken gebruiken. Natuurlijk kunt u ook een nieuwe foto maken.

Voor elke foto krijgt u niet één maar meerdere instructies waaruit u de beste kunt kiezen.

Wie is de doelgroep van dit geschenk?

Iedereen die van legpuzzels en legomozaïek houdt, moet dit geschenk kunnen waarderen. Mensen die van ambachten en kunst houden, zullen er dolblij mee zijn. Het assemblageproces is helemaal niet moeilijk en u hoeft geen specifieke vaardigheden te hebben om ervan te genieten.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

De minimumleeftijd voor de Mozabrick fotopuzzel is 14 jaar, omdat er kleine onderdelen in zitten. Als kinderen onder de minimumleeftijd de kit zien, vragen ze altijd aan hun ouders of ze er ook mee mogen spelen. Het bouwpakket helpt kinderen hun fijne motoriek en ruimtelijke coördinatie aan te scherpen. U kunt kinderen onder de 14 jaar ook laten proberen om de puzzle in elkaar te zetten, maar alleen onder toezicht.

De belangrijkste voordelen van de Mozabrick fotopuzzel

Laten we de voordelen van de Mozabrick fotobouwset op een rijtje zetten.

 1. Het is een uniek geschenk.
 2. Het is een combinatie van een spannend spel met moderne kunst.
 3. Het is verkrijgbaar in verschillende maten.
 4. Zowel kinderen als volwassenen zijn er echt dol op
 5. U zult enorm veel plezier hebben tijdens het puzzelen.
 6. De foto past in het interieur van elke stijl.
 1.   U kunt dezelfde set gebruiken om een onbeperkt aantal foto's samen te stellen
 1. Rekening houdend met het vorige punt, is de prijs van het construct zeer betaalbaar.
 2. De set is milieuvriendelijk.

De Mozabrick fotopuzzel kwam in 2020 op de markt. Het is een relatief nieuw concept en tot nu toe hebben nog maar weinig mensen ervan gehoord. Koop het gerust voor iemand die alles al heeft!

De recensies van klanten over deze puzzel waren overweldigend positief. De vraag ernaar is gestaag toegenomen. Als u dit cadeau aan een vriend of familielid geeft, zullen ze u oprecht dankbaar zijn!

Tot slot

Hopelijk kwam deze informatie van pas en begrijpt u nu wat een Mozabrick fotopuzzel is. Dat zou een geweldig cadeau zijn voor iedereen die 14 jaar of ouder is en moderne kunst waardeert. U koopt slechts één set en u kunt er een oneindig aantal foto's mee samenstellen. Het spannende montageproces zal het hele gezin of een gezelschap van vrienden vele uren bij elkaar brengen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.