Trending Gratis Audioboeken Die Je Niet Wil Missen

0 Shares

Ze bestaan al decennia, de audioboeken. De eersten verschenen op vinylplaat, daarna op de beruchte cassettes en veel later op CD. Toen men apps begon te lanceren behoorden  e-readers en de luisterboekenapp tot die van de eerste generatie mobiele toepassingen.

Een App Downloaden Dan Maar?

Even geduld. Laten we eerst wat dingen op een rijtje zetten. Waar gaan we op letten als we een app voor luisterboeken gaan downloaden en installeren? Zijn er hele goede en minder goede?

Op de eerste plaats zal het aanbod onze allerbelangrijkste factor zijn om voor die bepaalde luisterboekenapp te kiezen. Je mag dan wel een app heel leuk vinden, maar als die gespecialiseerd is in kinderboeken, zal die voor jou van weinig belang zijn.

Ook daar waar men luisterboeken gratis aanbiedt zullen we graag eerst een kijkje nemen. Je vindt wel heel wat apps die een gratis proefperiode aanbieden. Op http://luisterboekenapps.nl/ kan je heel wat van de betere apps terugvinden. Ze bieden ook bijna allemaal een gratis proefperiode aan die wel tot 40 dagen kan duren. Eentje doet dat niet maar vraagt dan ook maar een bijdrage van 99 eurocent per maand.

De besproken apps hebben ook allemaal een offline functie. Dat kan heel goed van pas komen. Je kan je gewenste boeken downloaden en ervan genieten zonder dat je over een internetverbinding hoeft te beschikken. Dat kan handig zijn op het vliegtuig of op een afgelegen strand.

Wat Hebben Die Apps Aan Boord, Dat Ze Speciaal Maakt?

Het aanbod aan luisterboeken is belangrijk. Maar heb je een gezin, dan kan je ook een van de apps kiezen die een gezinsabonnement aanbieden. Er zijn namelijk apps die je slechts voor een gebruiker kan gebruiken. Anderen kunnen wel tot 5 personen gaan bij het basisabonnement.

De bedragen lopen van 9 tot 24 euro afhankelijk van de gekozen provider en het gekozen abonnement. Bij die aanbieders is er dan ook meestal geen beperking in het aantal luisterboeken die je gaat downloaden. Je hebt ook die ene met een bijdrage van slechts 99 cent, maar daar moet je wel rekening mee houden, dat je voor ieder boek apart zal moeten betalen.

De abonnementen zijn wel allemaal onmiddellijk opzegbaar zonder gevolgen.

Tenslotte kunnen we je nog meegeven, dat iedere luisterboeken app, die besproken wordt voor zowel Android als voor iOS besturingssystemen ontworpen is.

Heb je de luisterboeken luisterboeken gratis op je mobieltje gezet? Plug dan je oortjes in en start met genieten.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

45
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
TOPLIJSTJES

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.