Terug op SBS6: ‘Dancing on Ice’ 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Terug op SBS6: ‘Dancing on Ice’

Vanaf zaterdag 7 december kunnen wij op SBS6 weer genieten van een spectaculaire ijsdansshow. Negen bekende Nederlanders zullen het in het bekende tv-programma ‘Dancing on Ice’ tegen elkaar opnemen door hun beste ijsdanskunsten uit te oefenen. Dit doen ze hand aan hand met een professionele kunstschaats(t)er. Zij zullen de jury moeten overtuigen van hun nieuwe talent en hier keihard voor moeten trainen. Wie zal dit seizoen de nieuwe ijsprinses of prins worden? Dit zijn de namen van onze sterren die de wedstrijd aangaan zonder enige ijsdanservaring:

Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall

En wie daarnaast ook de schaatsen onder de voeten mag binden is Winston Gerschtanowitz. Hij zal namelijk de show iedere week live presenteren.

Eerder dit jaar waren er nog vermoedens dat er weer een ‘ijsdansoorlog’ plaats zou vinden tussen SBS en RTL. Dit in 2007 ook het geval, de show die RTL 4 in 2007 uitzond genoemd ‘Dancing on Ice, stond toen namelijk tegenover die van SBS6 ‘Sterren dansen op het ijs.’ Uiteindelijk heeft SBS6 simpelweg toendertijd de titel van RTL gewonnen en is er geen herhalende strijd tussen de twee. RTL had geen plannen voor het uitzenden van een ijsdansshow. SBS6 maakte in totaal vijf seizoenen van Sterren Dansen op het IJs, het laatste in 2013. Nog heel even wachten en we kunnen weer genieten van deze vermakelijke show!

Aanvullend

Deel dit bericht
Read later

One Comment

  1. Anoniem Reply

    Wat een waardeloos kutprogramma als je niks beter weet te brengen rot maar op en dan die belachelijke jury die zelf niet sporen en nog niet fatsoenlijk nederlands kunnen en een voorliefde hebben voor sommige soort mensen nou nee dit is nog erger als een filmprogramma.walchelijk gewoon..

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.