Sistine Stallone
Saved Read later
Deel dit bericht

(Foto’s) Maak kennis met Sistine Stallone, de bloedmooie dochter van Sylvester Stallone

Hollywoodlegende Sylvester Stallone mag dan in zijn films de ene na de andere bad-guy overhoop schieten, zijn oorlogswonden dichtbranden met een gloeiend hete pook, of de kelen van een complete maffiaclan doorsnijden, in het echte leven is de spierbundel een stuk zachtaardiger. Hij is namelijk de liefhebbende vader van drie knappe dochters, vandaag stellen we jullie voor aan Sistine Stallone.

De dochter van Sylvester Stallone

Sistine Rose Stallone werd in 1998 geboren in het Amerikaanse Los Angeles. Haar vader was toen al een Hollywoodlegende, die het witte doek verrijkte met zijn typisch Amerikaanse actiefilms. Sistine werd dus in een gouden bedje geboren, en had op jonge leeftijd al talloze open deuren naar een carrière in Hollywood en ver daarbuiten. Haar moeder is een voormalig model, Jennifer Flavin.

We willen niet suggereren dat Sylvester Stallone een lelijke man is, maar we mogen blij zijn dan Sistine duidelijk de looks van haar moeder heeft, want ze is een prachtige dame. Ze kreeg in 2016 een modellencontract door IMG Models aangeboden, een modellenbureau waar vele beroemde modellen aan hun carrière zijn begonnen. Het duurde niet lang voordat ze opdrachten kreeg aangeboden.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Sistine Stallone is zeer actief op Instagram

De knappe dochter van Sylvester Stallone liep al snel op de catwalk, haar eerste openbare optreden als model was voor het exclusieve modemerk Chanel, waarvoor ze in 2016 een show liep. Daarna verscheen ze op de covers van verschillende glossy’s, zo was ze in 2017 onder andere te zien in de Russische uitgave van Elle Magazine. De knappe Sistine heeft inmiddels ook besloten om in de voetsporen van haar vader te treden.

In 2019 verscheen de film 47 Meters Down: Uncaged, waarin ze de rol van Nicole vertolkte, twee jaar later was de knappe actrice te zien in de film Midnight in the Switchgrass, in deze film gaf ze gestalte aan personage Heather. Ze is ook erg actief op social media, met 1,6 miljoen volgers op Instagram zal ze zonder twijfel een hoop geld binnenharken met gesponsorde berichten. We hebben hieronder een aantal prachtige foto’s van Sistine Stallone geplaatst.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.