Rihanna
Saved Read later
Deel dit bericht

Rihanna maakt tijdens Super Bowl zwangerschap tweede kindje bekend

Zangeres Rihanna was tijdens de Super Bowl de ster van de halftime-show. De zangeres zong al haar bekende hits, terwijl ze compleet in het rood gehuld het spreekwoordelijke dak eraf blies. Ze is de eerste artiest ooit die tijdens de halftime-show van de Super Bowl zwanger op het podium stond. Een woordvoerder van de superster heeft bevestigd dat ze in verwachting is van haar tweede kindje.

Halftime-show Super Bowl

De zangeres deed haar optreden op een zwevend podium. Toen ze opkwam in een felrode creatie wreef de zangeres aan paar keer over haar buik, waarna ze de rits van haar outfit opende, en toeschouwers haar nauwsluitende bodysuit zagen die haar zwangere buik onthulde. Op Twitter werd er al druk gespeculeerd over een tweede zwangerschap, waarna haar woordvoerder bevestigde dat Rihanna zwanger is van haar tweede kindje, de vader is rapper A$AP Rocky.

Het stel kreeg in mei 2022 al een kind, een zoontje waarvan de twee de naam nog steeds niet bekend heeft gemaakt. De jongen krijgt er nu dus een broertje of een zusje bij. Rihanna heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze later een groot gezin wilt. Om het financiële gedeelte hoeft ze het niet te laten, het vermogen van de superster wordt geschat op een miljard dollar.

Rihanna twijfelde over de halftime-show

De zangeres heeft getwijfeld toen ze werd gevraagd om op te treden tijdens de Super Bowl, ze was op dat moment net bevallen van haar eerste kindje. Ze heeft het uiteindelijk doorgezet omdat ze wilt dat haar kinderen later zien dat hun moeder op een van de grootste podia ter wereld heeft gestaan. Daarnaast zal ze er best een aardig bedrag voor mogen ontvangen.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

De zangeres wordt in ieder geval door celebrities en fans van over de hele wereld gefeliciteerd. Het is dus afwachten hoe lang het duurt voordat ze haar creatieve geest weer aan het werk zet om foto’s op haar instagram account te plaatsen waarop ze op een kunstige en sierlijke manier haar zwangere lichaam tentoonstelt. Want Rihanna weet alles op een uitermate verrassende manier te brengen.

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.