Married At First Sight komt met spin-off! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Married At First Sight komt met spin-off!

Het programma Married At First Sight kennen we natuurlijk allemaal. Het werd uitgezonden op RTL 4 en gepresenteerd door Peter van der Vorst, die we van programma's als ‘Verslaafd' kennen. In dit programma kon elke volwassen Nederlander zich aanmelden. De bedoeling is dat de kandidaten door mensen die daarin gespecialiseerd zijn aan elkaar worden gekoppeld. Dit team van specialiste bestaat uit onder andere psychologen. Uiteindelijk ontmoeten de koppels elkaar voor het eerst op de bruiloft, waar ze de keuze krijgen om te trouwen of niet. Wanneer ze allebei willen trouwen en uiteindelijk getrouwd zijn, gaan ze samen op wereldreis.

Maar was dit een succes?

Nou, niet echt. Van de 23 koppels die meededen in vijf seizoen zijn er nog maar twee getrouwd! Doodzonde dus, maar wel een hoop kijkers. Voor de deelnemers zelf was het natuurlijk ook niet echt leuk. Dus heeft RTL 4 iets nieuws bedacht: ‘Married At First Sight : Second Chance'.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Oud-deelnemers Marcel, Milly en Maxime hopen in deze heuse spin-off nu wél de liefde van hun leven te ontmoeten. Het grote verschil is dat ze dit keer zelf mogen kiezen met wie ze een relatie willen. Én dit keer wordt er niet getrouwd, nou ja, althans niet meteen.

Married At First Sight: Second Chance is vanaf 9 maart te zien op RTL 4 en wordt gepresenteerd door Carlo Boshard.

Hopen dat het dit keer wél een succes wordt. In ieder geval wordt het weer smullen!

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.