in ,

Married At First Sight komt met spin-off!

Het programma Married At First Sight kennen we natuurlijk allemaal. Het werd uitgezonden op RTL 4 en gepresenteerd door Peter van der Vorst, die we van programma’s als ‘Verslaafd’ kennen. In dit programma kon elke volwassen Nederlander zich aanmelden. De bedoeling is dat de kandidaten door mensen die daarin gespecialiseerd zijn aan elkaar worden gekoppeld. Dit team van specialiste bestaat uit onder andere psychologen. Uiteindelijk ontmoeten de koppels elkaar voor het eerst op de bruiloft, waar ze de keuze krijgen om te trouwen of niet. Wanneer ze allebei willen trouwen en uiteindelijk getrouwd zijn, gaan ze samen op wereldreis.

Maar was dit een succes?

Nou, niet echt. Van de 23 koppels die meededen in vijf seizoen zijn er nog maar twee getrouwd! Doodzonde dus, maar wel een hoop kijkers. Voor de deelnemers zelf was het natuurlijk ook niet echt leuk. Dus heeft RTL 4 iets nieuws bedacht: ‘Married At First Sight : Second Chance’.

Bekijk ook:
Hilarische blunders met Zoom

Oud-deelnemers Marcel, Milly en Maxime hopen in deze heuse spin-off nu wél de liefde van hun leven te ontmoeten. Het grote verschil is dat ze dit keer zelf mogen kiezen met wie ze een relatie willen. Én dit keer wordt er niet getrouwd, nou ja, althans niet meteen.

Married At First Sight: Second Chance is vanaf 9 maart te zien op RTL 4 en wordt gepresenteerd door Carlo Boshard.

Hopen dat het dit keer wél een succes wordt. In ieder geval wordt het weer smullen!

Geschreven door Inge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De leukste podcasts op Spotify van dit moment

infrarood verwarmen

Infrarood verwarmen: de verwarming die aansluit bij onze duurzaamheidswensen