De leukste podcasts op Spotify van dit moment 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De leukste podcasts op Spotify van dit moment

Jup. Iedereen is helemaal gek van podcasts. Je kunt ze luisteren tijdens een lange avondwandeling, maar ook in de zon of tijdens een overheerlijk rustmomentje in bed. Waar je vroeger nog luisterboeken moest kopen of huren, kun je ze nu eenvoudig (en gratis) beluisteren op Spotify. Het grote voordeel aan podcasts via Spotify is dat je ze offline kunt downloaden waardoor je niet je maandelijkse MB’s erdoor heen gooit. De leukste podcasts lees je hieronder!

De avocado generatie podcast

Een podcast door en voor millennials. De podcast is pas recent gelanceerd, maar nu al een succes! Drie vrouwen: Lot, Saar & Lau praten over alles wat ons bezighoudt. Je kunt hierbij denken aan social media, maar ook over de onzekerheden van je uiterlijk, carrière en reizen. Kortom: iedereen kan zich wel vinden in deze podcast. De eerste twee afleveringen zijn al gelanceerd en deze duren maar liefst rond de 50 minuten, waardoor je lekker lang kunt luisteren naar alledaagse en herkenbare onderwerpen. Zo is dat sporten in de sportschool toch minder lang en dat rondje wandelen vliegt voorbij!De leukste podcasts op Spotify van dit moment 16

Bekijk ook:
Top 5 robotstofzuigers met dweilfunctie

Damn, honey

De podcast van deze twee vrouwen gaat over alles waar je als vrouw deze tijd mee moet dealen. Het wordt ook wel een positief pleidooi genoemd en gaat over onderwerpen als “Heb je al een vriend?”, maar ook Tim Hofman en Lize Korpershoek komen voorbij en praten over mijn seks is stuk. Dat deze podcast zo goed loopt, is ook hartstikke logisch want er wordt eindelijk een boekje opengedaan over onderwerpen waar een taboe op heerst. Er wordt ook letterlijk een boekje opengedaan, want ze hebben ook hun eigen boek genaamd Damn, honey! Wekelijks vertellen Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen over verschillende onderwerpen waarbij je meer te weten komt over het feminisme want sommige dingen horen gewoon bij vrouw zijn!

De leukste podcasts op Spotify van dit moment 17

Man man man, de podcast

Nee, dit is niet persé een podcast speciaal voor vrouwen maar je kunt wel enorm lachen om deze podcast. Gemaakt door drie mannen namelijk Chris, Domien & Bas. De podcast achterhaald bij deze mannen hoe “mannelijk” ze eigenlijk zijn en gaan op onderzoek uit. Elke podcast staat in het teken van een thema over bijvoorbeeld geld, auto’s maar ook vrouwen. Het succes van deze podcast is wel echt hun openhartigheid. Doordat ze goede vrienden zijn durven ze zowel persoonlijke als extreem ongemakkelijke vragen te beantwoorden. De afleveringen duren gemiddeld 45 minuten en je zult gegarandeerd lachen. Wist je dat je ze nu ook kunt bezoeken in het theater? Tickets scoor je hier!

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

De leukste podcasts op Spotify van dit moment 18

Deel dit bericht
Read later

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.