Linda de Mol laat van zich horen
Saved Read later
Deel dit bericht

Linda de Mol laat weer van zich horen

Voor het eerst sinds lange tijd laat Linda de Mol weer van zich horen. Twee weken geleden verscheen de presentactrice in een gloednieuw seizoen van Miljoenenjacht. Tijdens de eerste aflevering wist ze het zelfs niet droog te houden – door een staande ovatie van het publiek.

De Mol brengt echter niet alleen brood op de plank met presenteren en acteren. Ze is eveneens hoofdredacteur van haar eigen magazine LINDA – waarvan de eerste editie in 2003 verscheen. Nu Linda haar presenteerwerkzaamheden terug oppakt, laat de hoofdredactrice ook in het magazine weer van zich horen.

De Mol is back 

De afgelopen maanden had Linda de Mol een mediapauze ingelast. De presentactrice legde al haar werkzaamheden volledig neer. Zowel in de studio als op het hoofdkantoor van LINDA. Volgens verschillende mediabronnen verbleef de Mol de eerste weken na het The Voice schandaal in het buitenland – waaronder in Parijs.

Afgelopen zomer pakte de Mol haar werkzaamheden langzamerhand weer op. Dat begon met het presenteren van Miljoenenjacht. Ook verschijnt Linda – na meer dan een halfjaar – weer in haar eigen magazine.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

De Mol schrijf in het nieuwe magazinenummer van LINDA over de eerste momenten nadat de schandalen over haar ex-partner Jeroen van Rietbergen naar buiten kwamen – die jarenlang bandleider is geweest bij The Voice of Holland.

Duidelijkheid

Linda beschrijft hoe ‘de grond onder haar voeten wegzakte’ nadat ze een mail ontving van Tim Hofman. Volgens haar heeft ze nooit iets geweten over de misdragingen van Jeroen bij The Voice. Woede en verdriet namen direct bezit van haar.

Ook bedankt Linda de Mol haar lezers en volgers voor alle steun en hartverwarmende reacties die ze kreeg de afgelopen maanden. In het nieuwe nummer van LINDA doet de Mol eveneens een boekje open over de huidige staat van de relatie tussen haar en Jeroen.

Volgens verschillende juichechannels zouden de twee weer bij elkaar zijn en is de auto van Jeroen meerdere malen gespot bij de villa in het Gooi. Het hele verhaal van Linda over de periode na The Voice, is vanaf 21 september te lezen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.