Saved Read later
Deel dit bericht

Lilian uit Lang Leve de Liefde vindt dat Kees in een sekte zit

In het populaire datingprogramma Lang Leve de Liefde worden twee singles voor minstens 24 uur met elkaar opgesloten om te ontdekken of de welbekende ‘klik’ er is. In dit geval werd Lilian opgesloten met de religieuze Kees. Kees is Christelijk, en gaat elke zondag naar de kerk, maar daar heeft Lilian een uitgesproken mening over.

Lang Leve de Liefde

Kees en Lilian vonden elkaar bij de eerste aanblik wel leuk, maar toen Kees haar vertelde dat hij Christelijk is vertelde Lilian hem dat ze niets met het geloof heeft, maar liet ook duidelijk doorschemeren dat ze er ook niets tegen heeft. Kees liet het allemaal over zich heenkomen, en ogenschijnlijk hadden de twee een leuke avond samen. Er werd gekookt, en smakelijk gegeten, zoals gebruikelijk is in de villa van Lang Leve de Liefde.

De twee besloten ondanks het feit dat ze het erg gezellig hebben gehad toch niet samen in een bed te slapen. Kees legde zijn hoofd ten ruste op de bank, terwijl Lilian de comfort van het grote bed tot haar beschikking had. Voor zover alles prima, maar Lilian en kees hebben zo beiden hun bedenkingen over de match, en de religieuze levensstijl van Kees ligt daaraan ten grondslag.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

lang leve de liefde kees

Lilian noemt de kerk een sekte

De volgende dag zitten de twee samen aan het ontbijt. lilian had nog even gebeld met een familielid om haar twijfels over de date uit te spreken. Ze stelt dat ze goed bij elkaar passen als persoon, en dat ze hem fysiek aantrekkelijk vindt, alleen is ze van mening dat hun beide levensstijlen niet bij elkaar aansluiten. Ze ziet zichzelf niet elke zondag naar de kerk gaan, of kerkdiensten bijwonen.

Kees vertelt haar bij het ontbijt hoe de gang van zaken in de kerk gaat. Hij zegt dat hij de voorbereidingen treft, alles klaarzet in de kerk, en dat Lilian dus bereid moet zijn om te accepteren dat hij de hele zondag weg is. Op het moment dat hij uitlegt hoe het bij de kerk in zijn werk gaat zegt Lilian ‘het is dus een soort van sekte of zo’, waarop Kees onverstoord verder gaat met zijn verhaal. Wij vermoeden dat deze match in Lang Leve de Liefde dus niet geslaagd is.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.