Fred van Leer zegt theatertour af

Fred van Leer neemt een moeilijke beslissing en cancelt zijn theatertour

0 Shares

Deze week heeft Fred van Leer een “moeilijke beslissing gemaakt”. De stylist heeft namelijk de knoop doorgehakt en besluit om zijn theatertour En Route per direct te cancelen. Dit bericht heeft hij maandag op zijn persoonlijke Instagram-account gedeeld. Wees echter niet getreurd, want Fred legt het bijltje er niet zomaar bij neer en verdwijnt niet helemaal van de radar.

“Het valt mij enorm zwaar”

De theatershow van Fred wordt niet zonder reden gecanceld. De stylist geeft aan dat “de afgelopen jaren slopend zijn geweest” voor hem. Zijn vorige theatershow heeft er behoorlijk ingehakt. “Het licht is bij mijn uitgegaan”.

Dit is reden genoeg geweest voor de stylist om de knoop definitief door te hakken en voor zijn eigen gezondheid te kiezen. Wel geeft hij aan niet helemaal van het doek te verdwijnen en zijn huidige werkzaamheden “op een lager pitje” gaat zetten. “Ik ga proberen om mijn balans terug te vinden”.

Bekijk ook:
(Video) The Super Mario Bros. trailer is eindelijk te zien!

Mocht je kaartjes gekocht hebben voor de theatertour, dan kun je je geld gewoon terug verwachten. Inmiddels zijn ook alle Nederlandse theaters op de hoogte gesteld van het nieuws.

Slopende jaren voor Fred

Dat Fred zware tijden achter zijn kiezen heeft, dat is een ding dat zeker is. Hier gaat hij op Instagram echter niet dieper op in. In 2019 werd een vleesetende bacterie in zijn schouder ontdekt en onderging hij verschillende operaties hiervoor. In deze periode reisde Fred door het land met zijn vorige theatertour en bleef zijn werkzaamheden – ondanks de pijn – gewoon hervatten. Dit was te zien in zijn docuserie Fred: Het andere gezicht, op Videoland.

Een jaar later, in 2020, lekte intieme videobeelden uit van de stylist en belandde hij diezelfde week nog in het ziekenhuis “ter observatie”. Hoe de beelden precies naar buiten zijn gekomen en door wie, dat was toentertijd niet bekend. Ook werd hij datzelfde jaar overvallen in zijn eigen huis, in Rotterdam.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

209
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.