in

Is Jordan Roy onze Eurovisie Songfestival inzending?

Het geruchtencircus rondom het songfestival draait de laatste dagen op volle toeren. Jordan Roy is namelijk al meerdere keren genoemd als dé Nederlandse inzending voor het liedjes spektakel. We kennen Jordan Roy misschien beter als de Rotterdamse Jordy van Toornburg uit de zanggroep Adlicious.

Daarmee deden ze mee aan het programma X-factor. Maar, Jordan heeft nog meer hoogtepunten op zijn naam staan.  De hoogste tijd dus om deze potentiële kandidaat voor het Songfestival eens wat beter in beeld te brengen.

X-Factor, The Voice of Holland en George Michael

Wie denkt dat Jordan Roy afgelopen week onder een steen vandaan getrokken is heeft het mis. De zanger heeft al een behoorlijk repertoire op zijn naam staan. Zo was hij te zien in X-Factor, maar deed hij ook mee aan The Voice of Holland.

Daarnaast heeft hij samengewerkt met grote namen zoals Waylon, Alain Clarke en Ilse de Lange. Afgelopen jaar heeft Roy zich beziggehouden met zijn muzikale eerbetoon aan George Michael. En we moeten bekennen, het klinkt toch verdomd lekker! Oordeel zelf maar…

En hoe komen we aan deze wijsheid?

Niets is nog zeker natuurlijk, behalve als het aan Shownieuws ligt. Zij schijnen de informatie uit “zeer betrouwbare bron” verkregen te hebben. Voor zover dat kan, nemen we ze voor deze keer graag serieus. Radio 2 wist eerder al te vertellen dat de naam van onze Nederlandse inzending met een “J” zou beginnen. Als de organisatie niet nadenkt over Jannes, dan lijkt ook dat dus te kloppen.

#Eurovision gebruik je toch niet zomaar op je Instagram account

Eric Dekker van het altijd “politiek verantwoorde” AvroTros wil de geruchten echter nog niet bevestigen. Nee, stel je voor zeg. Al met al, wij denken dat we onze muzikale handjes dicht mogen knijpen met deze opvolger van Duncan Laurence. Hoewel Jordan Roy een behoorlijk gat moet opvullen, denken we dat een aantal “twelve points” toch écht in de lijn der verwachting liggen. Go Jordan!

Lees ook:
Kunstenaar maakt een bizarre corona to do-list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het medicijn tegen de heersende griep: de DAB!

Volledig vuurwerkverbod voor Rotterdam