Het medicijn tegen de heersende griep: de DAB! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Het medicijn tegen de heersende griep: de DAB!

Fris en fruitig het nieuwe jaar in? Voor veel Nederlanders niet, want: de griep heerst weer. Vooral binnen het onderwijs is dit heersende virus te zien, door de vele uitval van studenten én docenten. Hoestend en proestend op de bank liggen uitzieken is hoe een nieuw jaar (helaas) vaak begint.

De D.A.B

Remmelt van Tol van griepalert.nl laat zien waar de griep het meeste toeslaat. Er is te zien dat het momenteel ‘code oranje' is, en misschien nog kan stijgen tot ‘code rood'. Zijn tip is: ”Doe de dab!”, en nee, natuurlijk lost een dansmove niets op behalve een lachertje, maar de afkorting D-A-B staat voor Dood Alle Bacteriën. Je hebt de minste kans om ziek te worden als je voldoende je handen wast, en in je elleboog niest. Op deze manier worden de bacteriën niet verspreid.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.