in

“Het Geluid” van Qmusic naar recordhoogte

Vanmorgen is de prijs van het radiospelletje “het geluid” van Qmusic naar recordhoogte gestegen. Nog nooit eerder was het bedrag zo hoog als in deze editie. Met een bedrag van 63.800 euro heeft deze editie het recordbedrag van twee jaar geleden overtroffen, toen werd er 63.700 euro verdient door de beller met goede antwoord. Het vastklikken van het lipje van een fotolijstje was toen het juiste antwoord.

Uitzonderlijke editie van “Het Geluid”

Dit jaar begon het radiospelletje van Qmusic razendsnel. Binnen een enorm korte tijd werden de eerste twee geluiden geraden voor “slechts” 8000 en 3800 euro. Het derde geluid blijkt een stuk lastiger te raden. Doordat het geluid zo lastig te raden valt en het bedrag nu een recordhoogte heeft bereikt, besloot Qmusic om een extra hint te geven. In de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elzinga stond een zogenaamde plasmabol in de studio.

De top drie:

Doordat het bedrag naar recordhoogte is gestegen zijn er natuurlijk verschuivingen in de top drie van het radiospelletje. Op dit moment ziet de top drie er dan ook als volgt uit:

  1. “Het Geluid”-€??.???- 2019
  2. Vastklikken van een lipje in een fotolijstje – €63.700 – 2017
  3. Telefoon in een beschermhoesje klikken – €63.500 – 2011
Bekijk ook:
Review Away Netflix nieuwste sciencefiction

Opvallend is wel dat er in de top drie het twee keer gaat om iets klikken. Is dat wellicht dit jaar ook zo en hebben we moeite om dat soort geluiden goed te plaatsen? Denk je het te weten, probeer dan natuurlijk in contact te komen met de studio van Qmusic en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar van een enorm bedrag.

Bekijk ook:

Is dit opmerkelijk, boeiend of trending?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.