Elliott? E.T phone home again

0 Shares

Wie geen brok in zijn keel krijgt van deze nieuwe E.T commercial komt vast van een andere planeet. De Amerikaanse kabelaanbieder Comcast heeft Spielberg een behoorlijke kerstbonus aangeboden om E.T terug te laten keren naar planet earth. Hoewel in de volwassen versie, zie je in deze ruim 4 minuten durende commercial zelfs de échte Elliott.

A holiday reunion die je gewoonweg gezien moét hebben!

E.T, het aandoenlijke buitenaardse wezen met zijn felblauwe ogen, behoeft eigenlijk geen introductie meer. Wie heeft er in de jaren ‘80 niet jankend voor de televisie gezeten? De commercial is van begin tot einde meeslepend. Je ziet hoe E.T in de voortuin van de nu volwassen Elliott landt, en hoe zijn kinderen de ontdekking van hun leven doen.

Bekijk hier de video van de nieuwe E.T commercial

De Extra Terrestrial (E.T) maakt kennis met internet, een VR-camera en allerlei andere technische snufjes zoals smart TV.Nét als je denkt dat iedereen gelukkig en tevreden is, begint het drama natuurlijk weer opnieuw als E.T zijn echte buitenaardse familie ziet door het iconische balletje. De rest is geschiedenis en vooral op een waanzinnige manier in beeld gebracht.

E.T is opgenomen in 1982 en was maar liefst 11 jaar de speelfilm met de beste resultaten wereldwijd. In de jaren ‘90 moest het buitenaardse wezen plaatsmaken voor de dinosauriërs uit Jurassic Park. Hoe dan ook staat deze nieuwe E.T commercial garant voor minstens 4 minuten back to the ‘80’s!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.