De meest populaire Sinterklaas surprises op een rijtje 13
Saved Read later
Deel dit bericht

De meest populaire Sinterklaas surprises op een rijtje

Nu Sinterklaas onderweg naar Nederland is, beginnen de meeste mensen langzaamaan na te denken over een passende surprise voor een collega, vriend of familielid. Hoewel Sinterklaas dit jaar anders gevierd zal worden dan normaal, blijft het leuk om elkaar te verrassen. Stuur de surprise bijvoorbeeld op, zodat deze op 5 december bezorgd wordt. De diversiteit aan mogelijkheden maakt het vaak lastig om een geschikte surprise te bedenken. Een surprise moet persoonlijk zijn, enigszins aansluiten op het cadeau dat je aan iemand geeft en daarbij in een korte tijd te maken zijn. Vergeet de surprise daarbij niet te combineren met een leuk Sinterklaas gedicht!

Tip: er zijn op internet verschillende websites te vinden, die hulp bieden bij het opstellen van zo’n gedicht. Dichten kan best lastig zijn, waardoor enige hulp mogelijk wenselijk is.

Een surprise die te maken heeft met sport

Veel mensen kiezen bij het maken van hun surprise voor iets dat te maken heeft met sport. Denk bijvoorbeeld aan een voetbal, waarop je elementen verwerkt die te maken hebben met de voetbalclub die je collega of goede vriend support. Ook kun je een sportveld maken, waarop je elementen uit het leven van de ontvanger van je surprise terug laat komen. Dergelijke surprises zijn relatief makkelijk te maken. Met wat papier en bijvoorbeeld een aantal kartonnen verpakkingen kom je een heel eind.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Maak een huisdier na als surprise

Een ander leuk idee voor je surprise is het namaken van het huisdier van de ontvanger hiervan. Denk bijvoorbeeld aan een hond of kat! Je kunt een honden- of kattenkop eenvoudig maken, door gebruik te maken van gaas. Met gaas kun je de vorm van de kop van het dier boetseren. Het gaas voorzie je vervolgens van papier-maché. Nu is het enkel nog zaak om de hondenkop te laten drogen! In plaats van gaas zou je ook gebruik kunnen maken van een ballon, waarop je papier-maché aanbrengt.

Kies voor een surprise met een vieze verrassing

Een surprise die het zeker in vriendengroepen altijd goed doet: een grabbelbak met daarin een vieze verrassing. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van gekookte spaghetti met bijvoorbeeld ketchup. Het is voor de ontvanger bepaald niet fijn om in deze viezigheid op zoek te moeten gaan naar zijn of haar cadeautje. Nog leuker is het, wanneer een collega deze viezigheid niet verwacht. Verwerk het in een surprise, welke geen grabbelbox is!

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Zorg voor een persoonlijke surprise

Bovenal is het bij het maken van een surprise belangrijk, dat deze past bij de persoon die de surprise ontvangt. Maak de surprise niet te algemeen, maar voeg hier elementen aan toe die echt passen bij je vriend, collega of familielid. Daarbij is het leuk om in het gedicht dat je bij de surprise stopt in te gaan op de elementen die in de surprise zelf verwerkt zitten. Zo kom je tot één geheel! Kijk voor meer leuke ideeën voor surprises op internet. Er zijn met name op een website als Pinterest talloze ideeën te vinden, die origineel zijn en daarbij relatief makkelijk in elkaar kunnen worden geknutseld. Voor welke surprise kies jij?

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.