10 droomjobs waar je blij van wordt! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

10 droomjobs waar je blij van wordt!

Iedereen die een baan heeft kent het; de sleur. Het liefste wil je natuurlijk doen wat je leuk vind en daar betaald voor worden. Maar zie maar eens zo’n baan te vinden! Trending.nl heeft even research gedaan en een mooi lijstje met droombanen voor jou gemaakt. Gewoon om even weg te dromen of je in te laten zien dat ze wel degelijk bestaan! De banen in dit lijstje zien er misschien niet realistisch uit, maar ze bestaan! Veel plezier!

Ben & Jerry’s proever

Ben & Jerry’s, bij deze 2 woorden beginnen de meeste mensen al meteen te watertanden. Maar wat als je voor het eten van dit heerlijke ijs nou eens betaald zou krijgen?! Het bestaat dus echt, je kan betaald krijgen voor het eten van Ben & Jerry’s! Dat is toch veel leuker (en lekkerder) dan elke dag in je auto naar kantoor te rijden? Het enige nadeel is dat je daarbij wel een abonnement bij de sportschool moet aanschaffen.

10 droomjobs waar je blij van wordt! 14

Reisblogger

Je kent ze wel, die influencers die alleen maar mooie foto’s posten in bikini op de mooiste plekjes in de wereld. Echt geld hier mee verdienen is helaas maar voor weinigen weggelegd. Maar als jij mooi kan schrijven en ook nog eens mooi op foto’s kan poseren, is dit misschien wel de ideale job voor jou! De mooiste plekjes bezoeken, de reis betaald krijgen en niet meer doen dan een ‘blogje’ plaatsen en het geld stroomt binnen. Wat ons betreft een echte droombaan!

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

10 droomjobs waar je blij van wordt! 15

Wijnproever

Stel je voor: wijn drinken en daar betaald voor krijgen. Dat klinkt veel beter dan al die euro’s neerleggen voor een lekkere Chardonnay. In Nederland is de kans op deze baan erg klein omdat er hier weinig tot geen wijn gemaakt wordt. Maar als je bereid bent om bijvoorbeeld naar Frankrijk te verhuizen, professioneel wijn te gaan proeven en hierover te schrijven dan wordt de kans iets groter. Nou ja, ook niet heel groot, maar dromen mag. Proost!

10 droomjobs waar je blij van wordt! 16

Op flamingo’s passen

Op de Bahama’s, sowieso al een paradijs, ligt een enorm resort genaamd Baha Mar. In dit paradijs waren ze op zoek naar een oppasser. Let wel, niet voor een kindercrèche maar voor flamingo’s! Dat houdt dus in dat je de hele dag rond mag lopen tussen deze mooie beesten! Hoe lekker zou dat zijn, drijven op het water in je opblaas-flamingo, tussen de echte flamingo’s? Wij kunnen er alleen maar van dromen.

10 droomjobs waar je blij van wordt! 17

Slapen als beroep

Je hebt mensen die de hele week ploeteren op hun werk om een beetje rond te komen: ‘hard voor weinig, nooit chagrijnig’. Nou, als je hoort dat er mensen zijn die slapen voor hun geld wordt je misschien toch een beetje kribbig. Zij slapen om bedden uit te testen. Dat noem je nou slapend rijk worden.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

10 droomjobs waar je blij van wordt! 18

Chocoladetester

Wijnproever klonk al als de meest fantastische baan ooit, maar dan heb je nog niet van chocoladetester gehoord. Betaald krijgen om chocola te eten, dat is toch het meest geweldige wat je ooit gehoord hebt? Ach ja, iemand moet het doen.

10 droomjobs waar je blij van wordt! 19

Waterglijbaantester

Over de hele wereld reizen om de mooiste en meest spectaculaire glijbanen in zwembaden en waterparken uit te testen. Waar kan ik me inschrijven?

10 droomjobs waar je blij van wordt! 20

Gelukskoekjesschrijver

Dat klinkt al als een mooi woord hè? Bij deze baan wordt je betaald om teksten te schrijven voor de briefjes die in de gelukskoekjes zitten verstopt. De bedoeling is om hier inspirerende teksten op te schrijven, makkelijker dan dat is het niet.

10 droomjobs waar je blij van wordt! 21

Eilandoppas

We gaan even terug in de tijd naar het jaar 2009. In dat jaar zochten ze een oppas voor het eiland Hamilton Island. De uitverkorene kreeg daarbij ook nog eens een dik salaris en een verblijf in een luxevilla. Dat hij een paar keer gestoken werd door een kwal, zal hij of zij op de koop toe hebben genomen.

10 droomjobs waar je blij van wordt! 22

Netflix tagger

Jazeker, het gaat hier om iemand die hashtagjes plaatst onder films. Het vervelende is natuurlijk dat je wel even goed ingelezen moet zijn in de film of serie. Dat houdt dus in dat je eerst maar eens gaat bingewatchen en daarna tags plaatst. Goh, wat een vervelende baan!

10 droomjobs waar je blij van wordt! 23

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.