Varken gedwongen tot bungeejump in Chinees pretpark
Saved Read later
Deel dit bericht

Chinees pretpark dwingt hulpeloos varken tot een bungeejump

Een Chinees pretpark krijgt internationaal felle kritiek nadat ze een varken van een 68 meter hoge toren duwden als onderdeel van een marketingstunt. Met de ‘golden bungee jump’ wilden de organisatoren aandacht voor hun nieuwste bungee-attractie. De stunt was ook bedoeld om het einde van het Chinese jaar van het varken te vieren.

In videobeelden die omstaanders maakten in het themapark Meixin Red Wine Town in Chongqing is te zien dat het varken een paarse cape aan heeft. Zijn voor- en achterpoten zijn vastgebonden. Wanneer hij van de toren wordt geduwd schreeuwt het dier het uit van de schrik, een vreselijk piepend geluid waarvan je haar rechtop gaat staan.

Eenmaal de video was gedeeld op sociale media, reageerden internetgebruikers geschokt op de gruwelijke marketingstunt. Ook dierenrechtenorganisaties reageren woedend op deze walgelijke vorm van dierenmishandeling. Het pretpark heeft zich inmiddels verontschuldigd voor het incident.

Wat er met het dier is gebeurd na zijn sprong is niet bekend, maar verschillende nieuwszenders geven aan dat het arme beest na de sprong naar een slachthuis is gebracht.

Bekijk ook:
Slimme technologie voor dierenliefhebbers: top gadgets die elk huisdier verdient

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.