Custom scooters zijn uniek en exclusief 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Custom scooters zijn uniek en exclusief

De meeste mensen die een scooter kopen kiezen voor een standaard scooter. Dat zijn scooters die regelrecht uit de fabriek komen en waar er een heleboel van rondrijden. Zo’n scooter is niet uniek. De jeugd wil standaard scooters wel eens tunen, zodat ze een meer uniek model creëren. Vaak wordt ook de uitlaat vervangen. Hierdoor rijdt de scooter sneller en heeft die een meer unieke uitstraling. Je geeft misschien de voorkeur aan zo’n standaard scooter, omdat die gewoon mooi en betaalbaar is. Wanneer dit voor jou oke is dan is dat natuurlijk ook gewoon prima. Wil je echter een meer uniek en exclusief model? Kies dan voor custom scooters.

Wat zijn custom scooters?

Een custom scooter is een scooter waar het een en ander bij is aangepast. Hierbij kan je denken aan onderdelen die vervangen zijn, waardoor de scooter een andere look krijgt. Daarnaast kunnen er extra accessoires gemonteerd worden, zoals een windscherm of een achterdrager. Dat maakt de scooter echter nog steeds geen custom scooter. Het wordt een custom scooter als de standaard onderdelen worden vervangen door hele andere onderdelen. Verschillende kleuren, high tech richtingaanwijzers en andere voorkappen zijn hier en goed voorbeeld van.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

Custom scooters worden op maat gebouwd. Dat betekent dat je zelf kunt bepalen hoe de scooter er uit ziet. Hierdoor wordt de scooter uniek en heb jij een model dat niet veel andere mensen hebben. Bij Vespa modellen is dat vooral erg interessant en gewild, omdat de meeste Vespa scooters op elkaar lijken.

Er zijn bedrijven die erg ver gaan in het upgraden van custom scooters. Zo kun je zelfs de remmen upgraden, waarbij je andere remschijven krijgt en sportieve remblokken. Je kan zelfs de gehele scooter of velgen in een andere kleur laten spuiten. De mogelijkheden bij custom scooters zijn eindeloos.

Ga jij voor een standaard of custom scooter?

Wanneer je niet zoveel geeft om al die extra’s en het ook niet erg vind dat er meerdere modellen van jouw scooter rondrijden dan is een standaard scooter een goede optie. Niet iedereen geeft om een uniek model. Sommige mensen willen gewoon veilig van locatie A naar locatie B komen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 beste elektrische steps van 2024

Als je echter wel veel geeft om uniekheid en gebruik wilt maken van de eindeloze mogelijkheden dan ga je voor een custom scooter. Jij creëert jouw eigen droom design.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.