September showcase 2023: De 4 beste crypto ICO's om te bekijken 14
Saved Read later
Deel dit bericht

September showcase 2023: De 4 beste crypto ICO’s om te bekijken

Beleggers die investeren in crypto zijn altijd op zoek naar het volgende project dat waarschijnlijk een grote hit zal worden. Initial Coin Offers (ICO's) zijn uitstekende mogelijkheden voor nieuwe projecten om geld in te zamelen en tegelijkertijd investeerders vroegtijdige toegang te bieden tegen absolute knockdown prijzen. Als en wanneer de projecten een succes worden, kunnen enorme winsten worden gegenereerd, waardoor degenen die hebben geïnvesteerd tijdens de presale worden beloond voor hun vroege blijk van vertrouwen.

De tweede helft van 2023 biedt slimme beleggers die investeren in crypto verschillende kansen om deel uit te maken van nieuwe projecten met een enorm winstpotentieel. Omdat er zoveel nieuwkomers op het toneel verschijnen, kan het echter  tijd en moeite kosten om de winstgevende projecten van de middelmatige te scheiden.

Gelukkig staan experts in investeren in crypto klaar om te helpen, door de waarde, het potentieel en het waarschijnlijke succes van nieuwe platforms te onderzoeken en zo enthousiaste investeerders te helpen om de meest waarschijnlijke ICO’s te vinden die groot kunnen worden. Dit zijn de vier beste crypto ICO’s om te bekijken in september 2023:

  1.       Shiba Memu
  2.       Chancer
  3.       AltSignals
  4.       DAIS

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is een gloednieuwe speler op de snelgroeiende markt voor meme coins en brengt iets totaal nieuws in de arena. Door gebruik te maken van de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) naast de mogelijkheden van de blockchain, bouwt, verspreidt en levert Shiba Memu autonoom marketingstrategieën op basis van het sentiment van online beleggers. Deze aanpak biedt een uitzonderlijke utility naast de gebruikelijke leuke charme die wordt geassocieerd met meme coins. Dit markeert een paradigmaverschuiving in wat beleggers die investeren in crypto van meme coins kunnen verwachten.

Waarom is Shiba Memu een goede optie om in te investeren?

Shiba Memu’s gebruik van AI en de blockchain biedt een duidelijke use case en waardepropositie in de markt voor meme coins. Omdat memes voor hun viraliteit meestal afhankelijk zijn van mond-tot-mondreclame, maakt het autonome vermogen van Shiba Memu om marketingmogelijkheden op te sporen het een van de meest opwindende vooruitgangen in de wereld in crypto van dit jaar.

Niet alleen dat: de uniek gestructureerde ICO van Shiba Memu maakt het tot een enorm aantrekkelijke mogelijkheid om te investeren. Na de lancering op $0,011125 stijgt de prijs dagelijks met $0,000225, wat betekent dat beleggers winst maken vanaf het moment dat ze hun SHMU tokens reserveren. Met een rendement van 119,33% beschikbaar voor degenen die op de eerste dag investeren gedurende de 60 dagen durende ICO, zullen vroege investeerders profiteren voordat het SHMU token op de prestigieuze Bitmart exchange wordt gelanceerd.

>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

Bekijk ook:
Hiphopcultuur of innovaties op het gebied van AI? De strategieën van de coins Thug Life en Shiba Memu

Wat is Chancer?

Met een baanbrekend gedecentraliseerd online voorspellingsplatform wil Chancer furore maken op de crypto markten en de wereldwijde online goksector ontwrichten. Met behulp van een uniek peer-to-peer (P2P) model maakt Chancer een einde aan de afhankelijkheid van bevooroordeelde tussenpersonen, meestal bookmakers, voor het vaststellen van kansen en markten.

In plaats daarvan brengt Chancer gokkers in direct contact met elkaar om te profiteren van op maat gemaakte gokmarkten die door leden van de community zijn gecreëerd op een groot aantal verschillende evenementen, van op het werk gebaseerde challenges tot wereldwijde sportevenementen.

Waarom is Chancer een goede optie om in te investeren?

De baanbrekende aanpak van Chancer wordt geleverd door het native CHANCER token, waarmee het een groot deel van de mondiale gokmarkt wil veroveren, die naar verwachting in 2030 zal groeien tot een waarde van $150 miljard.

Door zich in te zetten voor de veiligheid van gebruikers door een team van neutrale moderators in te zetten die toezicht houden op alle markten en kansen om eerlijkheid te garanderen en de veiligheid en transparantie van blockchain technologie te benutten, biedt Chancer gokkers een unieke kans om volledige controle over hun gokervaring te krijgen.

Met tokens die momenteel beschikbaar zijn voor slechts $0,011 in fase 2 van de presale, en ook een niet te missen token weggeefactie van $100.000, is Chancer uitgegroeid tot een van de beste ICO's om crypto te kopen in september 2023.

>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

Bekijk ook:
De beste crypto van 2023? Hoe vroeg instappen bij de presale van Chancer een rendement van 100x of meer kan opleveren

Wat is AltSignals?

AltSignals is een bijzondere crypto ICO, gezien de lancering van het ASI token dit jaar, zes jaar nadat het platform voor het eerst werd gelanceerd. AltSignals heeft sinds de lancering in 2017 meer dan 50.000 nieuwe leden gekregen en tilt het marktleidende aanbod van trading signals naar een hoger niveau met de ontwikkeling van ActualizeAI. Deze gloednieuwe, door AI aangedreven trading stack is ontworpen om het winstpercentage van het platform te verhogen van 64% naar meer dan 80%.

Waarom is AltSignals een goede optie om in te investeren?

De stap van AltSignals op de crypto markt markeert de opkomst van AI op het gebied van trading signals. Door gebruik te maken van verschillende geavanceerde technologieën, waaronder machine learning, voorspellende modellering, sentimentanalyse en natuurlijke taalverwerking (NLP), lijkt de huidige prijs van $0,01875 van AltSignals aanzienlijk ondergewaardeerd.

AltSignals heeft de steun van een gerenommeerd platform en een uitgebreide gebruikersbasis om daarbij te helpen. Deze winnende combinatie maakt ASI een van de beste crypto ICO’s om in te investeren.

>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

Bekijk ook:
Waarom de presale van AltSignals in 2023 omhoog zou kunnen schieten: prijsvoorspellingen en analyse

Wat is DAIS?

DAIS is weer een nieuw crypto project dat de kracht van AI technologieën gebruikt door deze te combineren met de modewereld, waar veel op het spel staat. Dit door AI aangedreven NFT modeproject heeft tot doel om de online winkelervaring opnieuw te definiëren door gebruikers in staat te stellen mode NFT's te beheren, kopen, verhandelen en verkopen. Bovendien bevordert dit nieuwe idee in de modewereld duurzame digitale mode door de reële ecologische voetafdruk van de industrie aanzienlijk te verkleinen.

Waarom is DAIS een goede optie om in te investeren?

DAIS is gelanceerd als de eerste door AI aangedreven mode crypto in de Web3 sector. Met plannen om een revolutie teweeg te brengen in de modewereld en gaandeweg duurzaamheid te bevorderen, kunnen investeerders een groot deel gaan uitmaken van een potentieel grote speler in de mode industrie.

De ICO heeft een prijs van $0,0005 in de bètafase, voordat deze in de volgende fase stijgt naar $0,001. Degenen die interesse hebben in investeren kunnen een bonus van 20% krijgen bij het invoeren van de GRABDAIS20 code op de startpagina van de ICO.

Wat is de beste ICO van september 2023?

Deze vier projecten zijn zonder twijfel de keuze uit de vele ICO’s die strijden om de aandacht van investeerders in september 2023. Elk project heeft een uniek gebruiksscenario en een unieke waardepropositie, in plaats van projecten te herhalen die al algemeen beschikbaar zijn op de crypto markt.

Projecten die risico's nemen, innovatie tonen en duurzaam groeipotentieel bieden, hebben een reële kans om grote winsten op te leveren voor moedige investeerders. Dus doe je gordel om, pak je tokens en geniet van de rit! 

938

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.