Volkswagen Group: profiteer van één van de vele modellen van VW AG door middel van private lease 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Volkswagen Group: profiteer van één van de vele modellen van VW AG door middel van private lease

Volkswagen Group staat wereldwijd bekend als één van de grootste autofabrikanten. Over de jaren heen is Volkswagen Group enorm uitgebreid en bestaat het uit een netwerk van diverse automerken die deel uitmaken van de groep. Volkswagen is in Nederland ontzettend populair, voornamelijk door de betaalbaarheid van het merk en het feit dat de auto’s heel toegankelijk zijn voor de consumenten. Dit is hoe VW AG is ontstaan!

De verkorte geschiedenis van Volkswagen Group

De geschiedenis van de Volkswagen Group begint rond de Tweede Wereldoorlog, toen het merk werd opgericht met als doel het produceren van een zuinige gezinsauto. Belangrijk was, dat de auto betaalbaar was voor het grootste gedeelte van de mensen. Als gevolg hierop, ontstond de Volkswagen Kever, die een enorm succes bleek. Jaarlijks produceerde Volkswagen ongeveer 150.000 Kevers per jaar, aangezien de auto’s zo populair waren onder het volk. 

Ferdinand Porsche was een van de eerste eigenaren van de Volkswagen fabriek, wat Volkswagen Group eigendom maakt van Porsche. Het netwerk van Volkswagen AG beperkt zich echter niet tot uitsluitend Volkswagens en Porsches, maar heeft zich snel verder uitgebreid met merken die zich bij de groep hebben aangesloten. 

Bekijk ook:
Hoe kan je snel een rijbewijs halen om op vakantie te gaan?

Uitgelicht: de grootste merken van VW AG

In het begin waren Volkswagens en Porsches dé soorten auto’s die werden verkocht. Ondertussen maken Seat, Audi, Bentley en Skoda ook deel uit van het uitgebreide netwerk. Audi brengt nog andere merken met zich mee, waaronder Bugatti en Lamborghini. Jaarlijks produceert Volkswagen Group ruim 10 miljoen auto’s, die reiken van extreem toegankelijk tot wat duurder en chiquer. Veel van de modellen die onder VW AG vallen, hebben overeenkomsten in het uiterlijk, wat niet vreemd is wanneer er gekeken wordt naar de herkomst van de auto’s. Door bepaalde elementen binnen diverse merken te gebruiken, bespaart Volkswagen Group veel geld en blijft de kwaliteit onder de auto’s die geproduceerd worden gelijk. 

Private lease voor particulieren

Volkswagen Group heeft een aantrekkelijk aanbod aan allerlei verschillende merken en modellen. Sommige modellen zijn wat duurder dan anderen, waardoor het niet voor iedereen aantrekkelijk is om zo’n auto aan te schaffen. Volkswagen Private lease maakt het voor veel consumenten mogelijk om tóch een nieuwe auto te rijden zonder hiervoor een groot bedrag te hoeven neerleggen. 

Bekijk ook:
Theorie-examen oefenen met een online cursus: Hoe werkt het precies?

Volkswagen Group onderscheidt zich van andere merken door de voorsprong die zij op technisch gebied hebben. Het netwerk aan merken staat dan ook op de eerste plaats als het aankomt op software- en hulpsystemen die auto’s bevatten. Zo houdt VW AG zich continu bezig met het verbeteren van hun elektrische auto’s, iets dat langzamerhand de norm begint te worden. Kies er bijvoorbeeld voor om een nieuwe Audi private lease te rijden en geniet zelf ook van de luxe in elektrisch rijden met zich meebrengt. 

In 2020 heeft Seat hun model Leon een upgrade gegeven. Deze nieuwe uitvoering van het model staat bekend om zijn strakke design en heeft een relatief hoge prijs. Private lease Seat Leon is daarom een uitstekende mogelijkheid om een splinternieuwe Seat te rijden zonder zorgen. Ook Skoda liefhebbers kunnen een Skoda private lease rijden en zijn alleen maar verantwoordelijk voor de brandstof en een maandelijks vast bedrag. Particulieren die op zoek zijn naar een nieuwe auto en groot fan zijn van VW AG, kunnen daarom flink profiteren van private lease!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.