Zien: Chinese stad Wuhan houdt enorme pool party 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zien: Chinese stad Wuhan houdt enorme pool party

De Chinese stad Wuhan – waar het coronavirus begin dit jaar voor het eerst werd ontdekt – vond dat het hoog tijd was voor een feestje en organiseerde een enorme pool party voor duizenden inwoners.

Terwijl de rest van de wereld nog steeds volop de strijd voert tegen het coronavirus, lijkt China zich minder zorgen te maken over de pandemie. Na de ontdekking van het virus in China voerde het communistische land strenge maatregelen door en kon zo het virus snel verdrijven. De Chinese stad Wuhan, waar het virus voor het eerst werd ontdekt, lijkt nu ook te mogen genieten van die Chinese overwinning, als we de beelden mogen geloven.

De feestgangers van het feestje in Wuhan hoefden zich duidelijk niet aan de gangbare corona-regels te houden. Anderhalve meter afstand houden was duidelijk onmogelijk en mondkapjes waren er niet te ontdekken. Dat Wuhan nu zo'n pool party kan houden heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat er al maanden geen nieuwe corona-besmettingen hebben plaatsgevonden.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Op sociale media verschijnen wel kritische reacties op het feestje. Sommige mensen vinden het niet zo respectvol richting de landen toe die nu nog steeds last hebben van het virus. Saillant detail: de jongen op de voorgrond draag een shirtje met het woord “respect”.

 

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.