in ,

OMGOMG

Vrouw steekt benzinetank auto in brand na weigering sigaret

Wat een heethoofd

Soms heb je van die dagen dat er dingen gebeuren die je absoluut nooit had verwacht toen je uit bed stapte. Je doorloopt het ochtendritueel, pakt je broodtrommeltje en gaat nog even tanken voordat je aan een nieuwe werkdag begint. Niets aan de hand toch? Totdat je het levenspad van een aan nicotine verslaafde, en blijkbaar zeer gefrustreerde, vrouw kruist.

In deze video zie je een man rustig zijn auto bijtanken. Hij bemoeit zich met zijn eigen zaken, in gedachten neemt hij alvast de komende dag door, totdat een vrouw naar hem toe loopt en hem om een sigaret vraagt. De man weigert, wat de heetgebakerde vrouw hem niet in dank afneemt. Nadat ze wegloopt komt ze op het briljante idee om de man een geblakerd koekje van eigen deeg te geven en steekt de benzinetank van zijn auto in de fik. Dat zal hem leren! Een ware inferno is het gevolg, bekijk hier de bizarre beelden.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Week 36 Nieuwsquiz


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Zien: Doorzichtige openbare toiletten in Japan