vader
Saved Read later
Deel dit bericht

‘Vader’ verhuurt zichzelf voor 30 euro per uur om alleenstaande moeders te helpen

Alleenstaande moeders hebben het zonder twijfel zwaar. Ze moeten voor het inkomen zorgen, voor de kinderen zorgen, en dan ook nog voor zichzelf zorgen. Een werkloze Australische vrachtwagenchauffeur ziet daar brood in, en verhuurt zichzelf voor 30 euro per uur om zich als een ‘traditionele vader’ in het betreffende gezin te bewegen. Wij kunnen wel een vaderfiguur gebruiken, dus doken we in dit bizarre bericht.

Vaderfiguur in een vaderloos gezin

De Australische Jake James vond het leven als trucker niet meer bij hem passen en besloot het over een andere boeg te gooien. Hij biedt zichzelf voor 30 euro per uur aan om de vaderrol op zich te nemen in gezinnen van alleenstaande moeders. Hij heeft een complete lijst online gezet waarin hij zijn diensten aanbiedt. Zo gaat hij onder andere met het betreffende kind naar sportwedstrijden, en leert hij hoe hij of zij moet vissen.

Daarnaast zal Jake één of twee weekenden per maand iets leuks doen met het kind van de alleenstaande moeder, een activiteit dat het kind zelf uit mag kiezen. Als dat nog niet genoeg is, is Jake bereid om de zoon of dochter (of beiden) van school te halen, leert hij ze hoe ze een auto moeten onderhouden, en is hij aanwezig op verjaardagen en partijen. Voor een extra bedrag komt hij overigens na 16:00 opdraven.

Vader

Vader te huur voor alleenstaande moeder

Ook aan de alleenstaande moeder is gedacht. Hij gaat met haar gezellig avondjes uit (op haar kosten), en post voor een extra betaling foto’s van alle activiteiten op Facebook. Het is zelfs mogelijk om voor ‘intieme momenten’ te zorgen als zijn cliënt daar extra voor betaalt. De advertentie op Facebook gaat viral op alle Australische social media, sommige sceptici twijfelen aan de authenticiteit van het bericht.

Hoe dan ook; het is een omstreden aanbieding. Behalve kritische opmerkingen zijn er ook vrouwen die best bereid zijn om hun eigen man te verlaten voor Jake. Anderen zeggen dat ze hem best in willen huren om quality time met hem door te kunnen brengen. Hilariteit alom uiteraard. Het zou voor vaderloze kinderen zeer verwarrend zijn als hun moeder Jake in zou huren, dus laten we er maar vanuit gaan dat het allemaal niet met zo’n vaart gaat lopen.

vader huren

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.