Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het bewijs dat tijdreizigers bestaan

Tijdreizen, het is onderdeel van menig sciencefiction films, waaronder ‘Back to the future'  de bekendste  is. Velen onder ons vinden het tijdreizen een leuk concept, maar geloven bijlange niet dat het écht mogelijk zou zijn. Terugreizen naar een tijd waarin al je geliefden nog leven. Waar je ze in je armen kan pakken en zeggen hoeveel je van ze houdt. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch zijn er mensen die beweren dat reizen in de tijd echt kan. Klinkt dat absurd? Na het zien van deze bewijzen, denk je er misschien heel anders over!

1. Tijdreiziger nam een selfie in het jaar 3800

In bovenstaand verhaal zie je een wazig beeld van een vrouw die beweert dat ze een tijdreiziger is. Deze Albanese vrouw noemt haarzelf Bella en vertelt ons dat ze dankzij de hulp van de wetenschapper Alexander Kozlov kon reizen in de tijd.  Ze herinnert haar de reizen naar het jaar 3800.  Vliegende machines, gebouwen dat op instorten stonden en straten bezaaid met dode lichamen. Als we Bella moeten geloven ziet de toekomst er niet goed uit voor de mensheid.  Maar wie zegt er dat Bella de waarheid spreekt? Bella heeft als bewijs een selfie gemaakt in het jaar 3800.

De selfie is eerder wazig, net zoals haar gezicht op het filmpje, maar je kan duidelijk zien dat er een vrouw opstaat met felrode lippenstift. Op de achtergrond kan je futuristische gebouwen zien en een fel licht. Volgens Bella zullen artificiële intelligentie en humanoïde robotten de wereld overnemen, waardoor er chaos op onze planeet zal heersen. Er zullen zelfs zogenaamde killer robots  de aarde bewonen. De toekomst is dus geen gezellige plek met vliegende auto's en aliens die in vrede leven met aardbewoners. Maar een regelrechte ramp, waar mensen één voor één uitgeroeid zullen worden door robots. Volgens mij is die Bella echt een taaie tante, de wereld is volledig om zeep, maar haar lippenstift blijft perfect op zijn plaats. Wat een vrouw!

 1. Dit is het bewijs dat tijdreizigers bestaan 20 Anoniem schreef:

  * Albanese vrouw
  * vertelt

 2. Dit is het bewijs dat tijdreizigers bestaan 20 Anoniem schreef:

  De foto lijkt er erg op dat het gefotoshopt is. Ik zit al lang in het beroep en herken paar foto’s van de foto. Zoals dat licht, dat is op internet te vinden. Die gebruik ik vaak.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

2. Tijdreiziger ontmoet zichzelf en filmt het als bewijs

Deze man doet zijn verhaal over hoe hij zichzelf ontmoette in de toekomst. Onmogelijk? Niet volgens tal van wetenschappers die reeds toegaven dat tijdreizen niet per se een ver-van-ons-bed-show is, waaronder Hawking. Dit filmpje heeft miljoenen viewers op YouTube en is absoluut de moeite waard om eens te bekijken. Deze tijdreiziger filmt hoe hij zijn oudere zelf ontmoet en de tijd van zijn leven had. Het filmpje is zo geloofwaardig, dat je er zeker kippenvel van zult krijgen!

 1. Dit is het bewijs dat tijdreizigers bestaan 20 Anoniem schreef:

  kunnen we terug reizen en dingen veranderen

 2. Dit is het bewijs dat tijdreizigers bestaan 23 Veerle Heymans schreef:

  Kon ik maar eens een treinreiziger ontmoeten ?

3. Nog meer bizarre gevallen

In dit YouTube filmpje worden foto's en filmpjes getoond die het bewijs kunnen zijn van tijdreizen. Zo zie je bijvoorbeeld een hipster in de jaren 1940, een filmpje van Charlie Chaplin, waar een vrouw op haar mobieltje aan het bellen is en nog veel meer rariteiten. Misschien is er hier en daar photoshop aan te pas gekomen of misschien bestaat tijdreizen gewoon echt? Oordeel vooral zelf! 

 1. Dit is het bewijs dat tijdreizigers bestaan 20 Anoniem schreef:

  Via mijn raam zag ik een fietser in mijn straat, die ineens voor mijn ogen verdween.
  Pas geleden, lag ik in bed te lezen. Stapt een man goed gekleed uit de muur, hoorde twee voetstappen en verdween in de andere muur. Hè riep ik, kom eens terug!

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

4. Tijdreizen is mogelijk volgens deze briljante geest

Stephen Hawking, een absolute legende als het aankomt op het ontcijferen van grote levensvragen. Stephen Hawking hield zich bijna heel zijn leven bezig met het onderzoeken van zwarte gaten in het universum. Volgens Hawking zouden deze zwarte gaten ons ook de mogelijkheid geven om in de tijd te kunnen reizen. De man was er zo van overtuigd dat hij zelfs een tijdreizigers feestje heeft gehouden. Het filmpje hiervan kan je ook terugvinden op YouTube. Eerdere bewijzen in dit artikel kan je misschien in vraag stellen, maar als een briljante geest zoals Hawking absoluut gelooft dat tijdreizen mogelijk is, zou er dan niet iets van aan zijn? 

5. Tijdreizen, het eeuwige debat

Net zoals alle dingen die nog niet bewezen zijn, blijft het concept van tijdreizen het onderwerp van menig discussies. Er zijn verschillende wetenschappers die in het concept geloven, maar toch zijn er nog een aantal aspecten die vragen doen rijzen. Als tijdreizen zou bestaan, waarom is er dan nog niet voldoende bewijs van? Zou het kunnen zijn dat we enkel naar de toekomst kunnen reizen en niet naar het verleden? Of is het zo dat tijdreizen moet geheim gehouden worden? Net zoals vele grote vragen die het leven met zich mee brengt, blijft deze onbeantwoord. En zelfs al komt er bewijs dat tijdreizen écht kan, zou je het dan willen doen? Zou je dan naar een toekomst willen gaan, waarvan je niet weet hoe die eruit ziet? Of zou je terug naar het verleden willen gaan en dezelfde pijn meemaken die je al eerder ervaren hebt? 

5.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.