Saved Read later
Deel dit bericht

Tijdreiziger nam een selfie in het jaar 3800 (1/5)

In bovenstaand verhaal zie je een wazig beeld van een vrouw die beweert dat ze een tijdreiziger is. Deze Albanese vrouw noemt haarzelf Bella en vertelt ons dat ze dankzij de hulp van de wetenschapper Alexander Kozlov kon reizen in de tijd.  Ze herinnert haar de reizen naar het jaar 3800.  Vliegende machines, gebouwen dat op instorten stonden en straten bezaaid met dode lichamen. Als we Bella moeten geloven ziet de toekomst er niet goed uit voor de mensheid.  Maar wie zegt er dat Bella de waarheid spreekt? Bella heeft als bewijs een selfie gemaakt in het jaar 3800.

De selfie is eerder wazig, net zoals haar gezicht op het filmpje, maar je kan duidelijk zien dat er een vrouw opstaat met felrode lippenstift. Op de achtergrond kan je futuristische gebouwen zien en een fel licht. Volgens Bella zullen artificiële intelligentie en humanoïde robotten de wereld overnemen, waardoor er chaos op onze planeet zal heersen. Er zullen zelfs zogenaamde killer robots  de aarde bewonen. De toekomst is dus geen gezellige plek met vliegende auto's en aliens die in vrede leven met aardbewoners. Maar een regelrechte ramp, waar mensen één voor één uitgeroeid zullen worden door robots. Volgens mij is die Bella echt een taaie tante, de wereld is volledig om zeep, maar haar lippenstift blijft perfect op zijn plaats. Wat een vrouw!

Deel dit bericht
Read later

3 Comments

  1. Anoniem Reply

    De foto lijkt er erg op dat het gefotoshopt is. Ik zit al lang in het beroep en herken paar foto’s van de foto. Zoals dat licht, dat is op internet te vinden. Die gebruik ik vaak.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.