onderzeeboot
Saved Read later
Deel dit bericht

In deze onderzeeboot kun je feesten tussen de vissen

Als je die verjaardagen in de tuin helemaal zat bent, en een keer een feestje op een bijzondere locatie wilt vieren, dan is de Nederlandse ‘Yellow Submarine' iets voor jou. Je kunt namelijk jouw verjaardag of bedrijfsfeest vieren in deze onderzeeboot! Wij zien een feestje tussen de vissen wel zitten, dus doken we even in dit concept.

U-Boat Worx

Het Nederlandse bedrijf U-Boat Worx is misschien geen bekende naam voor het gros onder ons, maar het bedrijf heeft wel de reputatie dat het de mooiste onderzeeboten ter wereld kan maken. Ze hebben onlangs hun nieuwste concept bekendgemaakt; de UWEP, ook wel de liefkozend de ‘Yellow Submarine' genoemd. In deze boot kunnen 120 personen een origineel feestje met een fenomenaal uitzicht vieren.

De Yellow Submarine is ook in andere kleuren te verkrijgen (Blue, Submarine, Green Submarine, etc) en heeft dus de capaciteit voor 120 feestvierders. Het is ook mogelijk om op het sterrendak te staan als de onderzeeboot aan de oppervlakte komt. Een feestje in een duikboot is origineler dan een partytent in de tuin, al moet er nog even op worden gewacht want de U-Boat Worx UWEP is nog in ontwikkeling.

In deze onderzeeboot kun je 18 uur feesten onder water

Het interieur van deze duikboot is aangekleed alsof de eigenaar rechtstreeks uit een James Bond film is komen lopen. Je kunt er in ieder geval een feest geven die niemand meer zal vergeten, hij staat bij ons in ieder geval op onze bucketlist. Het uitzicht is geweldig. Door maar liefst 14 ramen kun je met een cocktail in je hand van het uitzicht genieten. De boot kan uiteraard ook worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals een casino of een restaurant aan de kust van een rijke stad.

De Yellow Submarine kan maar liefst 18 uur onder water blijven, dat is een mooi lang feestje. Het bedrijf Peek Creative Studio's heeft conceptafbeeldingen vrijgegeven waardoor we een beeld krijgen van wat er mogelijk is, en hoe de onderzeeboot eruit gaat zien. dit is overigens ook een nederlands bedrijf. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we een feestje kunnen vieren op dit vaartuig. Bekijk hieronder de spectaculaire afbeeldingen.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.