Man geeft 15.000 euro uit om “hond” te worden 12
border collie with toy in mouth waiting for a command
Saved Read later
Deel dit bericht

Man geeft 15.000 euro uit om “hond” te worden

Youtuber Toko spendeerde 2 miljoen yen (15.000 euro) aan een kostuum dat geheel op maat gemaakt was van een border collie. Zijn droom werd werkelijkheid: als hond op straat wandelen.

Kunstjes doen in ruil voor hondenvoer, op handen en voeten lopen en nu ook als een echte hond uitgelaten worden. Toko heeft 30.000 abonnees op YouTube, en zijn droom kwam eindelijk uit. Op zijn YouTube kanaal zie je de beelden hoe hij als een echte hond aan de lijn een ommetje maakt in het park. Al sinds hij klein was wilde Toko een dier zijn.

Identiteit

De identiteit en het gezicht van Toko is een groot geheim, hij wil niet beoordeeld worden door mensen uit zijn omgeving. Bekenden mogen niet weten wat mijn hobby is, zeker niet mensen die met hem werken. Familie en vrienden vonden het raar dat Toko een hond wilde zijn, al weten niet al zijn vrienden van het verlangen.

Bekijk ook:
Tips om te besparen: Met deze tips is besparen eenvoudiger dan je denkt!

Ondertussen is de video die hij online heeft gezet al meer dan 2 miljoen keer bekeken. Positieve reacties van kijkers, die ook een dier willen zijn, sterken Toko met zijn actie. Het kostuum werd gemaakt door het Japanse bedrijf Zeppet, dit bedrijf maakt kostuums voor films en reclame. Het reproduceert het uiterlijk van een hond die op vier poten loopt.

Sandalen

Met behulp van sandalen wandelt Toko inderdaad op vier poten, om zijn peperdure pak niet vuil te maken. Het liefst zou hij transformeren naar een echt dier, vertelde Toko eerder tijdens een interview in de MailOnline.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.