Jongen bakt snacks in de trein
Saved Read later
Deel dit bericht

Jongen frituurt snacks terwijl hij in de trein zit

Wat doe jij als je in de trein zit? De meeste mensen luisteren muziek, scrollen op hun smartphone of lezen een boek. Maar, wat als je trek hebt in iets lekkers en je hebt geen snacks bij de hand? Wachten tot het volgende station is niet de beste oplossing. Er is onvoldoende overstaptijd of je zit niet in een stoptrein. Een jongen bedacht een geniaal plan en bakte gewoon zijn eigen kaassoufflés in de trein. Ach, waarom ook niet?

Snacks in de trein

Het grappige tafereel is door oud-stagiair van Omroep Brabant, Corrado Francke, gedeeld op social media. Toen er plotseling een frituurgeur vrijkwam in de trein, keken veel passagiers wel erg vreemd op. Waar kan dat vandaan komen? Nadat de reizigers de geur achterna gingen, zagen zij een jongen met een grote, zwarte airfryer zitten.

Het apparaat stond op het tafeltje naast zijn stoel en was bevestigd aan een stopcontact in de coupé. Tja, je moet toch iets als je trek hebt in iets lekkers? Bovendien is het ook nog eens goed voor je portemonnee.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

TikTokker

De jongen in de trein werd niet direct herkend. Inmiddels is bekend gemaakt dat het om TikTokker Izaak Mbungu gaat. Als je denkt dat de reizigers boos werden of massaal klachten indienden bij de NS, dan heb je het mis. Sterker nog, volgens de oud-stagiair kon iedereen in de coupé smakelijk lachen om het incident.

Ook Izaak zelf gaf geen kick en deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was om snacks in de trein te frituren. De NS kon het incident wel waarderen en liet de jongen rustig op zijn plek zitten. Hij werd niet uit de trein gezet en kon zijn reis gewoon uitzitten. Of hij kaassoufflés aan andere reizigers heeft uitgedeeld, dat is niet bekend. Wordt dit een nieuwe trend?

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.